Слово «грейзинг» у перекладі з англійської означає «пастися, їсти маленькими порціями». Суть грейзинг-дієти: їсти часто, невеликими порціями, легку та здорову їжу.
Їж кожні дві-три години, не менше 6 разів на день. Твій денний режим харчування може бути приблизно таким: сніданок, другий сніданок, обід, полуденок, вечеря, перекус за 2 години до сну.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як скинути зайву вагу без спортивного залуУ чому фішка? Перекуси між основними прийомами їжі повинні бути легкими та невеликими за обсягом, у пріоритеті кисломолочні продукти, ягоди, фрукти й овочі (крім бананів, винограду, авокадо). Загалом це зрозуміло. Але й основні прийоми їжі при грейзинг-дієті теж повинні бути легкими і навіть пісними. Тому жирне, смажене, солоне, борошняне, солодке та фастфуд – у відставку.
Ідеальне меню для основних прийомів їжі: нежирна риба, овочевий суп, запечені або варені овочі, пісне м'ясо та м'ясо птиці, приготовлене на парі, нежирні кисломолочні продукти, а також свіжі овочі та фрукти.