Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


5 причин їсти більше баклажанів

14:20, 20 Сер 2018 · Категорія: Харчування, Вітаміни · Переглядів 6920 · 

Серпень - саме сезон цього смачного овочу. Детальніше читайте у "Країні здоров'я".

Посмакуємо?

Посмакуємо?



Серпень - саме сезон цього смачного овочу, тож чому б не посмакувати ним на всю зиму наперед, адже він не лише чудовий у кулінарії, але й незамінний, коли мова йде про наше здоров'я?

Так, лікарі активно рекомендують баклажан для всіх типів дієт, а завдяки високому вмісту антиоксидантів він пов’язаний зі зменшенням симптомів раку, зниженням ваги тіла та користю проти старіння.

1. Баклажан захищає здоров’я серця
Цей овоч містить багато клітковини, калію, вітаміну С та В, вплив яких на організм покращує здоров’я серця. Високий вміст флавоноїдів пов’язаний зі зменшенням ризику розвитку хронічних серцево-судинних захворювань.

2. Баклажан тримає холестерин під контролем
Окрім вищезазначених переваг, важливо зазначити, що баклажан є одним із найкращих продуктів, які ви можете обрати, коли йдеться про контроль за рівнем холестерину, адже він містить таку сполуку, як хлорогенова кислота – один з найпотужніших антиоксидантів у рослинах.

1-baklazhan.jpg (29.67 Kb)

3. Знижує ризик когнітивних захворювань
Антиоксиданти баклажану ефективно борються з вільними радикалами в навколишньому середовищі, водночас покращуючи пам’ять і пізнавальну функцію.

4. Він бореться з утриманням рідини
Сечогінні властивості баклажанів корисні пацієнтам, які мають проблеми з утриманням рідини та запаленням.

5. Усуває надлишок жиру
Так, під час смаження баклажани забирають чимало олії, але якщо запікати цей овоч, то він стане номером один у боротьбі за красиву фігуру.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

21:30
Несподіваний овоч, який не можна поєднувати з картоплею
19:30
Два негативні впливи солодких напоїв для дітей
17:33
Користь і шкода від вживання айви
13:30
Найкращі продукти для зниження сечової кислоти
9:30
Три абсолютні плюси від вживання абрикосів
8:30
Топ-5 корисних продуктів на всі випадки життя
7:30
Продукти, які виводять токсини і покращують пам'ять
1:20
Чому сало треба їсти сирим і тонко нарізаним
0:20
Як часто дозволено вживати полуницю
22:30
Визначено продукт, який шкодить печінці більше за алкоголь
21:30
Поміч гірчиці при серцево-судинних хворобах
19:30
4 види чаю та його вплив на здоров'я людини
17:30
Користь для здоров'я, яку дарує нам ананас
15:30
Що треба їсти, аби ефективно худнути
13:30
5 найкращих продуктів для спалення жиру
12:30
Вчені назвали найкорисніший фрукт для мозку
10:30
Їжа, котра зберігається довго і не псується
9:30
Топ-5 продуктів, які можна їсти після терміну придатності
8:30
Фрукти, які попереджають виникнення діабету та ожиріння
7:30
Дві пекучі спеції, яких боїться вісцеральний жир
6:30
Незліченна кількість причин їсти родзинки
0:20
У чому користь від регулярного вживання часнику
22:30
П'ять корисних речовин у стручковій квасолі
21:30
5 аргументів на користь споживання ківі
17:30
П'ять найкращих продуктів для вашого мозку
15:30
Ідеальний чай, якщо у вас гастрит
13:30
Продукти з великим вмістом клітковини
12:30
Свято наближається. Вся користь від поїдання мандаринів
9:30
Гриби знижують вірогідність розвитку раку
8:30
Несподівана їжа, котра захищає мозок від дегенерації
7:30
4 причини, чому кефір треба пити перед сном
6:30
Їжа, яка збільшить ваш опір інфекціям
1:20
Топ-5 продуктів, які зміцнюють імунітет
0:20
8 позитивних ефектів від чорничного чаю
21:30
Продукти, яких дуже боїться рак
19:30
6 порад для кращого варіння яєць
15:30
Приправа, яка лікує зубні абсцеси і помічна при бронхіті
12:51
Топ-3 корисні властивості чорниці
10:30
Нове відкриття спростовує високу калорійність горіхів
7:30
Три плюси від регулярного вживання солі
Здоров'я в соцмережах: