Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Поради для безпечного вживання пива

15:30, 09 Сер 2023 · Категорія: Харчування, Лікування · Переглядів 467 · 

Лікар-дієтолог поділилася секретом, як вживати пиво без шкоди для здоров’я.


Безпечне вживання пива

Безпечне вживання пива



Щоб не погладшати, прийнятною дозою пива є об'єм не більше 200 – 300 мілілітрів на день один-два рази на тиждень. Пиво можна пити тільки в кінці основного прийому їжі. Це може бути обід або вечеря, але спочатку людина повинна поїсти.

За її словами, найгіршою помилкою є вживання пива на голодний шлунок або між їжою, оскільки це погано позначається на роботі травної системи.

Треба розглядати пиво не як напій, а як продукт харчування, оскільки у 100 г напою міститься близько 50 кілокалорій, а його вживання може призвести до переїдання.

Це стосується тільки так званого живого пива, яке має короткий термін зберігання.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

13:30
Найкращі продукти для зниження сечової кислоти
9:30
Три абсолютні плюси від вживання абрикосів
8:30
Топ-5 корисних продуктів на всі випадки життя
7:30
Продукти, які виводять токсини і покращують пам'ять
1:20
Чому сало треба їсти сирим і тонко нарізаним
0:20
Як часто дозволено вживати полуницю
22:30
Визначено продукт, який шкодить печінці більше за алкоголь
21:30
Поміч гірчиці при серцево-судинних хворобах
19:30
4 види чаю та його вплив на здоров'я людини
17:30
Користь для здоров'я, яку дарує нам ананас
15:30
Що треба їсти, аби ефективно худнути
13:30
5 найкращих продуктів для спалення жиру
12:30
Вчені назвали найкорисніший фрукт для мозку
10:30
Їжа, котра зберігається довго і не псується
9:30
Топ-5 продуктів, які можна їсти після терміну придатності
8:30
Фрукти, які попереджають виникнення діабету та ожиріння
7:30
Дві пекучі спеції, яких боїться вісцеральний жир
6:30
Незліченна кількість причин їсти родзинки
0:20
У чому користь від регулярного вживання часнику
22:30
П'ять корисних речовин у стручковій квасолі
21:30
5 аргументів на користь споживання ківі
17:30
П'ять найкращих продуктів для вашого мозку
15:30
Ідеальний чай, якщо у вас гастрит
13:30
Продукти з великим вмістом клітковини
12:30
Свято наближається. Вся користь від поїдання мандаринів
9:30
Гриби знижують вірогідність розвитку раку
8:30
Несподівана їжа, котра захищає мозок від дегенерації
7:30
4 причини, чому кефір треба пити перед сном
6:30
Їжа, яка збільшить ваш опір інфекціям
1:20
Топ-5 продуктів, які зміцнюють імунітет
0:20
8 позитивних ефектів від чорничного чаю
21:30
Продукти, яких дуже боїться рак
19:30
6 порад для кращого варіння яєць
15:30
Приправа, яка лікує зубні абсцеси і помічна при бронхіті
12:51
Топ-3 корисні властивості чорниці
10:30
Нове відкриття спростовує високу калорійність горіхів
7:30
Три плюси від регулярного вживання солі
0:20
Вчені оголосили найкращий напій для зубів
22:30
Їжа, котра дасть вам калію більше за банани
21:30
5 продуктів, які наситять організм калієм
Здоров'я в соцмережах: