Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Чому цукор шкодить організму?

07:40, 28 Січ 2014 · Категорія: Харчування · Переглядів 5471 · 

Цукор вживається практично кожним з нас у великих кількостях. Ми додаємо його до напоїв, основних страв та десертів. Проте вживання цукру негативно впливає на наше здоров'я. Чому так відбувається? Читайте далі.

цукор може стати причиною виникнення цілого ряду хворіб

цукор може стати причиною виникнення цілого ряду хворіб



Вчені, після тривалих досліджень дійшли до висновку, що цукор та продукти , які його містять можуть стати причиною виникнення багатьох захворювань. Наприклад, хвороби серцево-судинної системи, діабет та певні види раку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цукор спричинює старіння шкіри

Важко уникнути вживання цукру, оскільки виробники різноманітних продуктів харчування додають його практично до усіх страв, оскільки продукт, який містить цукор більше сподобається споживачеві.

Організм при постійному надходженню цукру до організму збільшує вироблення інсуліну і таким чином поширює його на весь організм. Це може стати передумовою виникнення різноманітних запалень та пошкодження тканин.

Надмірне вживання цукру пришвидшує старіння шкіри, а надлишок інсуліну в організмі є причиною утворення зайвих жирових відкладень.

Для того, щоб уникнути зайвого потрапляння цукру до організму слід вживати менше овочів, які містять крохмаль та дуже солодких фруктів. Можна збільшити кількість вживаних яблук та ягід.

Нагадаємо, раніше сайт "Здоров'я" писав про те, як правильно здавати кров на цукор.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

21:30
Несподіваний овоч, який не можна поєднувати з картоплею
19:30
Два негативні впливи солодких напоїв для дітей
17:33
Користь і шкода від вживання айви
13:30
Найкращі продукти для зниження сечової кислоти
9:30
Три абсолютні плюси від вживання абрикосів
8:30
Топ-5 корисних продуктів на всі випадки життя
7:30
Продукти, які виводять токсини і покращують пам'ять
1:20
Чому сало треба їсти сирим і тонко нарізаним
0:20
Як часто дозволено вживати полуницю
22:30
Визначено продукт, який шкодить печінці більше за алкоголь
21:30
Поміч гірчиці при серцево-судинних хворобах
19:30
4 види чаю та його вплив на здоров'я людини
17:30
Користь для здоров'я, яку дарує нам ананас
15:30
Що треба їсти, аби ефективно худнути
13:30
5 найкращих продуктів для спалення жиру
12:30
Вчені назвали найкорисніший фрукт для мозку
10:30
Їжа, котра зберігається довго і не псується
9:30
Топ-5 продуктів, які можна їсти після терміну придатності
8:30
Фрукти, які попереджають виникнення діабету та ожиріння
7:30
Дві пекучі спеції, яких боїться вісцеральний жир
6:30
Незліченна кількість причин їсти родзинки
0:20
У чому користь від регулярного вживання часнику
22:30
П'ять корисних речовин у стручковій квасолі
21:30
5 аргументів на користь споживання ківі
17:30
П'ять найкращих продуктів для вашого мозку
15:30
Ідеальний чай, якщо у вас гастрит
13:30
Продукти з великим вмістом клітковини
12:30
Свято наближається. Вся користь від поїдання мандаринів
9:30
Гриби знижують вірогідність розвитку раку
8:30
Несподівана їжа, котра захищає мозок від дегенерації
7:30
4 причини, чому кефір треба пити перед сном
6:30
Їжа, яка збільшить ваш опір інфекціям
1:20
Топ-5 продуктів, які зміцнюють імунітет
0:20
8 позитивних ефектів від чорничного чаю
21:30
Продукти, яких дуже боїться рак
19:30
6 порад для кращого варіння яєць
15:30
Приправа, яка лікує зубні абсцеси і помічна при бронхіті
12:51
Топ-3 корисні властивості чорниці
10:30
Нове відкриття спростовує високу калорійність горіхів
7:30
Три плюси від регулярного вживання солі
Здоров'я в соцмережах: