Остеопат Юлія Баздирєва розповіла, чим корисна тала вода. Детальніше - читайте у матеріали.
Тала вода
Фахівець пояснила, що основна відмінність такої води від звичайної – розташування молекул, у ній вони впорядковані. Завдяки такій структурі, тала вода швидше вступає в реакцію в клітинах організму, що сприяє тому, що органам легше її "увібрати".
"Ключовою властивістю талої води в людини стає її чистота. Якщо мати на увазі лише склад, то в ньому відсутні: хлориди, солі, ізотопні молекули, в яких замість атома водню запроваджено важкий ізотоп дейтерій", — каже експерт.
Застосування талої води сприяє прискоренню обміну речовин, видаленню з організму токсинів та шлаків, покращенню імунітету, пам'яті, сну та травлення, а також підвищенню працездатності. Крім того, вона позитивно впливає при шкірних захворюваннях, проблемах з судинами і виступає одним із способів уповільнення старіння організму.
Вживати таку воду рекомендується після розморожування, коли її температура вбирається у 10°С. У разі нагрівання не слід допускати позначку вище 37°С.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Психологи радять розподіляти сфери відповідальності з дітьми