Нутрієнти для захисту від раку
08:00, 13 Вер 2020 · Категорія: Рак і пухлини · Переглядів 749 ·
Неправильне харчування може призводити до виникнення раку.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Існують нутрієнти, які обов'язково потрібно включити в свій раціон, оскільки вони дійсно здатні боротися з пухлинами.
Багаті антиоксидантами яблука. Якщо в раціоні людини є багато фенольних антиоксидантів, то це ефективно позбавляє організм від вільних радикалів ще до того, як вони зашкодять клітини. Феноли це рослинні компоненти, які при активації можуть запобігати запаленням, серцево-судинні захворювання і інфекції. Одним з найбільш потужних джерел фенолів є яблука, тому ці фрукти рекомендується їсти щодня. Феноли присутні в ягодах, наприклад, чорниця багата антоціанинами, які знижують кількість біомаркерів раку кишечника.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пухлини можна лікувати киснем
Фолати. Вони відносяться до вітамінів групи B, які природним чином присутні в багатьох продуктах харчування. Їх робота - це створення нових кровоносних клітин. Фолати обов'язково потрібно включати в свій раціон, вони захищають від пухлин кишечника, прямої кишки і грудей. Ось чому сніданок краще починати з збагачених фолатами пластівців, цільнозернових продуктів і яєць. До іншим харчових джерел фолатів відносять кавуни, полуницю і спаржу.
Харчові волокна. Вони вкрай необхідні для нормального здоров'я травної системи, волокна допомагають запобігати деякі пухлини. Дослідження показують, що клітковина знижує ймовірність розвитку шлунково-кишкових новоутворень, також раку грудей. Налягайте на квасолю, темні листові овочі, шпинат, а також хрестоцвіті овочі на зразок брокколі, цвітної капусти, брюссельської капусти і простий білокачанної капусти.
Жирні кислоти. Це різновид "хорошого" жиру, вкрай необхідного для підтримки здоров'я. Жирні кислоти Омега-3 і Омега-6 можна отримувати тільки за допомогою продуктів харчування. Велика їх кількість міститься в жирній рибі, кислоти запобігають пухлини кишечника і передміхурової залози. Включіть у свій раціон форель, сардини, оселедець, а також насіння, волоські горіхи і сою.
Багаті антиоксидантами яблука. Якщо в раціоні людини є багато фенольних антиоксидантів, то це ефективно позбавляє організм від вільних радикалів ще до того, як вони зашкодять клітини. Феноли це рослинні компоненти, які при активації можуть запобігати запаленням, серцево-судинні захворювання і інфекції. Одним з найбільш потужних джерел фенолів є яблука, тому ці фрукти рекомендується їсти щодня. Феноли присутні в ягодах, наприклад, чорниця багата антоціанинами, які знижують кількість біомаркерів раку кишечника.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пухлини можна лікувати киснем
Фолати. Вони відносяться до вітамінів групи B, які природним чином присутні в багатьох продуктах харчування. Їх робота - це створення нових кровоносних клітин. Фолати обов'язково потрібно включати в свій раціон, вони захищають від пухлин кишечника, прямої кишки і грудей. Ось чому сніданок краще починати з збагачених фолатами пластівців, цільнозернових продуктів і яєць. До іншим харчових джерел фолатів відносять кавуни, полуницю і спаржу.
Харчові волокна. Вони вкрай необхідні для нормального здоров'я травної системи, волокна допомагають запобігати деякі пухлини. Дослідження показують, що клітковина знижує ймовірність розвитку шлунково-кишкових новоутворень, також раку грудей. Налягайте на квасолю, темні листові овочі, шпинат, а також хрестоцвіті овочі на зразок брокколі, цвітної капусти, брюссельської капусти і простий білокачанної капусти.
Жирні кислоти. Це різновид "хорошого" жиру, вкрай необхідного для підтримки здоров'я. Жирні кислоти Омега-3 і Омега-6 можна отримувати тільки за допомогою продуктів харчування. Велика їх кількість міститься в жирній рибі, кислоти запобігають пухлини кишечника і передміхурової залози. Включіть у свій раціон форель, сардини, оселедець, а також насіння, волоські горіхи і сою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: