Гарячий чай може провокувати розвиток раку стравоходу. Детальніше - читайте у матеріалі.
Шкода гарячих напоїв для здоров'я
Про це розповіла лікар-ендокринолог. Вчені вже проводили відповідне дослідження за участю більше 50 тисяч осіб.
Їжа і напої з агресивно високою температурою можуть привести до переродження слизових оболонок, а в результаті і до онкологічного захворювання. Температура чаю не повинна перевищувати 60 градусів.
Відомо, що цей напій має абсорбуючий ефект, тому він може вивести з організму корисні речовини, отримані разом з їжею. Чай можна пити тільки через годину після останнього перекусу.
Найчастішими причинами виникнення раку вважаються куріння, алкоголь, ожиріння та малорухомий спосіб життя. У боротьбі з онкологією дуже важлива рання діагностика.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Психологи радять розподіляти сфери відповідальності з дітьми