Дієтологи рекомендують вживати морквяний фреш дозовано всього по 2-5 столових ложок на день, але з часом, коли організм звикне, кількість соку можна буде збільшити. Хоча, для підтримки здоров'я досить 50 мл на день.
Корисні властивості соку з моркви:- організм звільняється від вільних радикалів;
- поліпшується обмін речовин;
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим корисний морквяний сік?- зміцнюються стінки судин / тканин / шкіри і зберігається їхня еластичність;
- завдяки фитонцидам морквяний фреш можна назвати природним бактерицидним засобом;
- підвищується імунітет і життєвий тонус;
- поліпшується синтез жіночих статевих гормонів;
- організм омолоджується зсередини за рахунок антиоксидантів в морквяному соку;
- морквяний фреш покращує якість материнського молока, тому лікарі радять пити його під час вагітності і після пологів;
- очищається кров;
- надається підтримка суглобам і кісток, а також зубів.
Пити морквяний сік можна і дітям і дорослим, він однаково корисний для всіх вікових груп.