Зокрема, антиоксиданти можуть допомогти запобігти хронічним захворюванням і скинути вагу.
Деяким людям подобається додавати в чай вершки і цукор, щоб приборкати потяг до солодкого, але така звичка може швидко перетворитися в нездорову і нівелювати всю користь напою.
Якщо зелений чай здається занадто гірким на смак, фахівці рекомендують спробувати заварювати його не дуже міцним або просто знайти «свій чай». Однак додавання цукру в нього необхідно звести до мінімуму.
Найращий чай — це такий чай, яким можна насолоджуватися без тонни цукру. Тим, хто не може звикнути пити чай без цукру, можна додати в напій ложку агави або меду. Крім того, збільшити кількість антиоксидантів можна, випивши чашку чаю з темним шоколадом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Психологи радять розподіляти сфери відповідальності з дітьми