Цей кулінарний рецепт допоможе швидко ліквідувати наслідки похмілля. Детальніше - у "Країні Здоров'я"
від похмілля
Як приготувати суп?2 склянки курячого бульйону, 1/4 склянки дрібно нарізаної цибулі, 1/4 чайної ложки базиліку, 1/4 чайної ложки майорану, 1/4 чайної ложки чорного перцю, 150 г мороженої овочевої суміші, 1/4 склянки яєчної локшини, 1 склянка нарізаних курячих грудок, 150 г консервованих помідорів (сік злити).
Вилити бульйон в каструлю, додати цибулю, овочеву суміш, спеції, курку. Довести до кипіння, всипати локшину. Варити 8 - 10 хвилин. Додати помідори, знову довести до кипіння.
Крім такого супу, при похміллі хороші розсольники, солянки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: -У чому користь ананаса-Нешкідливі м'ясні закуски
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Яблучні вафлі, до яких підійде будь-яке варення
Пиріжки з сиром