Приготування цього салату займає всього декілька хвилин. Детальніше - у "Країні Здоров'я"
салат -тортик
Інгредієнти для приготування салату з куркою, грибами і чорносливом:
Чорнослив 100 г Печериці 200 г Куряче філе 300 г Яйця 3 шт. Огірки свіжі 2 шт. Майонез
Рецепт салату з куркою, грибами і чорносливом:
1. Куряче філе відварити протягом 10 хвилин і нарізати.
2. Печериці потрібно відварити протягом 5 хвилин, злити воду і остудити.
3. Яйця зварити круто.
4. Чорнослив промити і залити на якийсь час теплою водою, просушити.
5. Печериці порізати. Чорнослив порізати, залишивши кілька штук для прикраси салату.
6. Огірки помити і порізати соломкою. Можна використовувати свіжі або мариновані огірки.
7. Викласти салат в глибоку салатницю шарами, промащуючи кожен шар майонезом. Я викладала в такій послідовності: порізаний чорнослив, потім печериці, терті яйця, куряче філе й огірки. Зверху прикрасити шматочками чорносливу і зеленню.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?