Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Сирно-кокосове печиво для усієї сім'ї

11:00, 14 Січ 2017 · Категорія: Харчування, Рецепти · Переглядів 3474 · 

Це печиво дуже ароматне і надзвичайно смачне. Детальніше у "Країні Здоров'я"

Сирно-кокосове печиво

Сирно-кокосове печиво



Інгредієнти для приготування печива:

Яйця 2 шт.
Цукор 100 г
Сир 250 г
Сметана 50 г
Кокосова стружка 100 г
Борошно пшеничне 150 г
Розпушувач 1 ч.л. (або 2 щіпки соди)
Ванільний цукор 15 г (або кілька крапель ванільною есенції)
Рослинна олія - для змащування листа

Рецепт приготування сирно-кокосового печива:

1. Яйця збити з цукром і ванільним цукром за допомогою міксера. Збивати 2-3 хвилини на високих оборотах до появи світлої пишної піни.
2. Додати сир, сметану і кокосову стружку, добре перемішати.
3. Поступово додаючи просіяне борошно і розпушувач, замісити густе і тягуче тісто.
4. На лист покласти папір для випічки і змастити лист рослинним або вершковим маслом. Папір для випічки використовувати не обов'язково, але потім зручніше мити лист.
5. Ложкою набирати тісто і, формуючи печиво, викласти на лист. У мене вийшло 16 штук.
6. Духовку розігріти до 170-180 градусів і запікати печиво 15 хвилин, поки не підрум'яниться. Слідкуйте, щоб не підгоріло.

Сирно-кокосове печиво можна подавати до чаю або кави, какао.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

12:24
Вчені з Канади визначили несподівану причину ожиріння
22:43
Дієтолог розповіла, як уберегтися від нітратів у свіжій зелені
10:50
Медики розповіли, яка каша на сніданок знизить ризик інсульту
23:03
Стало відомо, які фрукти смертельно небезпечні
12:21
Дієтологиня розвінчала поширений міф про корисний сніданок
23:27
Скільки яєць можна їсти щодня без шкоди для здоров’я
12:17
Ендокринолог розповіла, кому не варто їсти млинці
19:20
Печиво «Марія» може викликати діабет, випадіння зубів і навіть зупинку серця
8:54
Що їсти і пити, щоб не було печії
11:38
Чому не варто пити розігрітий чай: з’явилося наукове пояснення
10:49
Дієтологи назвали 5 причин починати день з тарілки вівсянки
21:31
Вчені з'ясували, як звуки їжі допомагають схуднути
11:02
Дієтологи назвали найкращий час для обіду
9:00
Учені розповіли, о котрій годині потрібно снідати, обідати та вечеряти
18:19
Як правильно їсти банани: дієтологиня назвала користь і шкоду популярного фрукта
15:01
Небезпека, яку приховують у собі свіжовичавлені соки
12:03
Щоденне споживання кави знижує ризик смерті – скільки потрібно пити?
9:35
Медики розповіли, чим небезпечний мед для здоров'я
11:07
Дієтолог пояснив, чи можна дорослим людям пити молоко
23:37
Дієтолог розповіла як грамотно схуднути на гречці за 5 днів
9:41
Медики розповіли про шкоду ранкового чаю на порожній шлунок
23:58
Що їсти перед сном, щоб схуднути
23:18
Фахівці назвали продукти, які більшість готує неправильно
10:12
Топ-5 корисних продуктів, які варто додати в раціон
9:07
Чому здорове харчування — це не так складно, як здається
8:48
Як змінити харчові звички й не зірватися: покрокова інструкція
8:31
5 простих і корисних сніданків для активного дня
23:09
Як харчуватися здорово, якщо немає часу та бажання готувати
15:40
Топ-5 Міфів про здорове харчування, в які досі вірять
10:51
Банани не можна їсти вранці: дієтолог назвав причину
22:33
Експерти назвали переваги вживання зеленого чаю перед сном
9:35
Медики розповіли, який хліб допомагає схуднути
8:28
Коли краще їсти яблука: вранці чи ввечері
11:26
Шкідливі звички в харчуванні: що заважає нам бути здоровими?
10:48
Здорові перекуси: смачні та корисні ідеї між прийомами їжі
7:19
Як сніданок впливає на продуктивність протягом дня
0:43
Грейпфрут — новий суперфуд?
23:50
Топ-5 магазинних солодощів, що не зашкодять фігурі
22:51
Як кольори, запахи й текстури впливають на наше сприйняття їжі?
21:13
Сучасні дослідження фаст-фуду спростовують репутацію нездорової їжі
Здоров'я в соцмережах: