Цей салат допоможе вам залишатись у чудовій формі. Детальніше у "Країні Здоров'я"
Капустяний салат
Інгредієнти:
3 столові ложки свіжого соку лайма
3 столові ложки оцту
1 столова ложка води
1 зубчик рубаного часнику
6 чашок нарізаною китайської капусти
2 склянки нарізаної червоної капусти
1 стакан червоного перцю, нарізаного смужками
1 стакан тертої моркви
2 столові ложки подрібненого смаженого арахісу
1 столова ложка нарізаної свіжої кінзи
1 столова ложка нарізаної свіжої м'яти
Приготування:
У великій мисці змішати сік лайма, оцет, воду, часник, збити віночком. Змішати капусту, перець, морква і залити вийшла заправкою. Накрити кришкою і маринувати в холодильнику 1:00. Додати арахіс, кінзу, м'яту перед подачею на стіл.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?