Щоб не розвивалися серцево-судинні патології, необхідно розріджувати кров, адже з віком судини можуть закупорюватись. "Країна здоров'я" пропонує топ-5 продуктів, які розріджують кров.
Гриби добре розріджують кров
1. Помідори перешкоджають утворенню тромбів в серцево-судинній системі. Виявилося, що помідори (як і аспірин) сприяють розрідженню крові і до того ж (на відміну від аспірину) не дають побічних ефектів.
2. Добре розріджує кров грейпфрут. Вважається, що його дія зіставно з Аспірином (ацетилсаліциловою кислотою).
3. Гриби розріджують кров, знижують рівень холестерину.
4. Для розрідження крові корисно приймати лляне масло по 1 ст. ложці на день.
5. Кровь розріджує добре малина, можна пити чай з малиновим варенням, наприклад.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей