Яйця змішайте з сиром, додайте розпушувач, ванілін і мед за смаком. Потім додайте кефір і борошно. Перемішайте тісто, щоб не було грудочок. Яблука очистіть і наріжте скибочками середньої товщини. Додайте половину фруктів в тісто і ретельно перемішайте. Викладіть тісто у форму, змащену оливковою олією. Зверху посипте корицею і за бажанням кокосовою стружкою. Випікайте впродовж 20-25 хвилин за температури 180 С. Дістаньте пиріг, зверху викладіть шамтки яблук і випікайте ще 25-30 хвилин за тієї ж температури. Готовий пиріг остудіть і поставте у холодильник на кілька годин.
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей