Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Як правильно готувати яєчню?

21:00, 17 Кві 2020 · Категорія: Харчування, Рецепти · Переглядів 1417 · 

Відомий повар поділився секретами приготування яєчні.

Приготування яєчні

Приготування яєчні



Шеф-кухар з Великобританії Гордон Рамзі розповів, як готувати яєчню. Він зазначив, що в своїх закладах, коли приймає кухаря, насамперед просить його приготувати саме цю страву. Яєчня здається однією з найпростіших страв, але приготувати її дійсно смачно можуть далеко не всі.

Рамзі радить розбити три яйця в сотейник і додати туди ж шматочок вершкового масла. Сотейник потрібно поставити на сильний вогонь і безперервно помішувати лопаткою. Кухар періодично знімає базіку з вогню, продовжуючи при цьому помішувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курячі яйця: корисні властивості

В цей час на іншій сковороді обсмажуються капелюшки грибів, для цього цілком підійдуть печериці. Коли гриби будуть вже майже готові, до них додається жменю стиглих помідорів чері.

Як тільки вміст сотейника загусне, він додає пів столової ложки крем-фрешу, це французький молочний продукт, що нагадує сметану, який у нас можна замінити сметаною або натуральним сирним сиром.

Тільки після цього знаменитий шеф додає в базіку сіль і чорний перець. Він розповів, що солити блюдо на самому початку - велика помилка. Через це яєчня вийде водянистою.

Коли все готово, базіку потрібно перекласти на тарілку, викласти поруч гриби і помідори, а разом з ними добре подати тости.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

12:30
Вчені назвали найкорисніший фрукт для мозку
10:30
Їжа, котра зберігається довго і не псується
9:30
Топ-5 продуктів, які можна їсти після терміну придатності
8:30
Фрукти, які попереджають виникнення діабету та ожиріння
7:30
Дві пекучі спеції, яких боїться вісцеральний жир
6:30
Незліченна кількість причин їсти родзинки
0:20
У чому користь від регулярного вживання часнику
22:30
П'ять корисних речовин у стручковій квасолі
21:30
5 аргументів на користь споживання ківі
17:30
П'ять найкращих продуктів для вашого мозку
15:30
Ідеальний чай, якщо у вас гастрит
13:30
Продукти з великим вмістом клітковини
12:30
Свято наближається. Вся користь від поїдання мандаринів
9:30
Гриби знижують вірогідність розвитку раку
8:30
Несподівана їжа, котра захищає мозок від дегенерації
7:30
4 причини, чому кефір треба пити перед сном
6:30
Їжа, яка збільшить ваш опір інфекціям
1:20
Топ-5 продуктів, які зміцнюють імунітет
0:20
8 позитивних ефектів від чорничного чаю
21:30
Продукти, яких дуже боїться рак
19:30
6 порад для кращого варіння яєць
15:30
Приправа, яка лікує зубні абсцеси і помічна при бронхіті
12:51
Топ-3 корисні властивості чорниці
10:30
Нове відкриття спростовує високу калорійність горіхів
7:30
Три плюси від регулярного вживання солі
0:20
Вчені оголосили найкращий напій для зубів
22:30
Їжа, котра дасть вам калію більше за банани
21:30
5 продуктів, які наситять організм калієм
19:30
Три найкорисніші фруктові коктейлі
17:30
Спеціалісти пояснили, чому зелені банани корисніші за жовті
15:30
Правила харчування, які почистять печінку від жиру
13:30
Доступний фрукт продовжить життя майже на 20 років
10:30
10 оригінальних фактів про волоський горіх
9:30
Топ-5 продуктів, які краще взагалі не мити
8:30
Поживні продукти, які зарядять вас енергією на день
6:30
Овочевий сік почистить шлунок та кишківник
1:20
Фрукт, котрий виганяє камені з нирок
0:20
Чим фініки можуть допомогти людині
23:30
Що корисніше: диня чи кавун?
21:30
Скільки часу можна тримати заварений чай
Здоров'я в соцмережах: