Якою має бути справжня піца?
22:14, 12 Лют 2021 · Категорія: Харчування, Рецепти · Переглядів 1340 ·
Вчимось обирати піцу та її доставку правильно
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Якою має бути справжня піца?
Яким належить бути тісту? Хтось вважає, що тільки вузьким. Насправді, тонке тісто - це традиційний італійський рецепт. У разі, якщо піцерія вказує, що робить тісто за неаполітанським рецептом, означає, що воно мало б бути вузьким. Втім піца абсолютно може бути виготовлена на товстому тісті - це в американській манері. В усякому разі, високоякісна база готується з люксового борошна і з свіжими дріжджами. Проте, навіть італійські шеф-кухарі признають, що ідеальну основу приготували вкрай складно.
Добра піца не має шансів коштувати дешево, так як вона вироблена з великої кількості якісних, а відповідно, дорогих інгредієнтів. І мова йде зовсім не про тісто. До прикладу, в Іl Molino до страв додають прошуто кото, артишоки, червону ікру. Весь процес випікання відбувається в печах, які обладнані за останнім словом техніки.
Обираємо доставку піци. Що варте вашої уваги?
На жаль, не кожне знайомство з новим закладом харчування буває приємним. Часом необхідно відвідати кілька місць, аби зрозуміти, що припаде до вашої душі,так як доставка піци має можливість доволі сильно різнитись одна від одної, розпочинаючи з концепції, закінчуючи якістю та цінами. Але на що точно варто приділити свою увагу:
Яким належить бути тісту? Хтось вважає, що тільки вузьким. Насправді, тонке тісто - це традиційний італійський рецепт. У разі, якщо піцерія вказує, що робить тісто за неаполітанським рецептом, означає, що воно мало б бути вузьким. Втім піца абсолютно може бути виготовлена на товстому тісті - це в американській манері. В усякому разі, високоякісна база готується з люксового борошна і з свіжими дріжджами. Проте, навіть італійські шеф-кухарі признають, що ідеальну основу приготували вкрай складно.
Добра піца не має шансів коштувати дешево, так як вона вироблена з великої кількості якісних, а відповідно, дорогих інгредієнтів. І мова йде зовсім не про тісто. До прикладу, в Іl Molino до страв додають прошуто кото, артишоки, червону ікру. Весь процес випікання відбувається в печах, які обладнані за останнім словом техніки.
Обираємо доставку піци. Що варте вашої уваги?
На жаль, не кожне знайомство з новим закладом харчування буває приємним. Часом необхідно відвідати кілька місць, аби зрозуміти, що припаде до вашої душі,так як доставка піци має можливість доволі сильно різнитись одна від одної, розпочинаючи з концепції, закінчуючи якістю та цінами. Але на що точно варто приділити свою увагу:
- [li] упакування. Кур’єр зобов'язаний доставити замовлену страву в термосумці, а сама піца, окрім картонного упакування, зобов'язана бути закручена ще й фольгою - це додатковий спосіб зберегти тепло;
[li] охайний та привабливий зовнішній вигляд піци. Краї мають бути рівними, також не пересушеними, без сиру та ковбаси - це атестат професіоналізму піцайоло;
[li] жир. Страва, в якій є сир та м'ясо, з часом може стати доволі масною. Негативним буде той момент, якщо всі компоненти страви будуть покриті жирним блиском. Це вказує на те, що були використані дешеві продукти для приготування.
[li] соус. В ньому немає бути ніякого кетчупу та майонезу. Для істинної піци застосовується томатний соус з прянощами або перетерті томати, до яких додають часник, базилік, орегано. Ви легко відчуєте різницю.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: