Макарони, паста, локшина зазвичай асоціюються зі стравами, від яких варто відмовитися, щоб схуднути. Однак експерти вважають, що їх можна продовжувати їсти, але не відразу після приготування
Розкрито рецепт макаронів, який допоможе схуднути
Експеримент
В рамках експерименту випробуваним дозволялося їсти одні й ті ж страви з макаронів в різні дні. Деякі добровольці могли їсти тільки свіжозварену пасту, інші - холодну, треті - розігріту. Виявилося, що найменше підвищення рівня цукру в крові викликала розігріта страва.
Схуднення
Коли макарони остигають, структура крохмалю змінюється. Так утворюється клітковина з цієї речовини, яка не руйнується власними ферментами організму. Вона допомагає швидше насичуватися і протягом довгого часу не відчувати почуття голоду.
Щоб отримати таку пасту, потрібно приготувати її заздалегідь - вона повинна встигнути охолонути. Перед подачею її можна розігріти і вже тоді насолоджуватися макаронами, які не зашкодять фігурі. Причому, цей спосіб працює також і з картоплею і рисом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Як зробити свято для дітей, які не вірять в диво?
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей