Професор Маргарита Корольова розповіла, як скоригувати раціон для протистояння коронавірусу.
Харчування для профілактики коронавірусу
Фахівець пояснила, що перешкоджають поширенню вірусу та забезпечують захист від запальних процесів жири тваринного та рослинного походження (нерафіновані).
У зв'язку з цим вона порадила включати в меню олію на основі авокадо, гхі, арганового дерева та пророслої пшениці. Також протягом дня слід вживати насіння рослин та горіхи, причому важливо, щоб воно не було оброблено термічно.
Серед тваринних продуктів медик виділила морську рибу, сало (один шматочок на день) та яйця.
"Куряче або перепелине яйце на сніданок — хороше джерело жиророзчинних вітамінів А, Д і Е, які є настільки необхідні для імунного захисту", — пояснила вона.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?