Цитрусові фрукти мають багато корисних властивостей.
Фрукт для профілактики раку
Апельсини — це живильні електростанції, які актуальні в зимовий сезон. В апельсинах міститься лимонен — прозора рідина, яка є основним компонентом олії шкірки цитрусових. Це один із основних компонентів апельсина, який знижує ризик виникнення раку шкіри, легень, молочної залози, шлунка та товстої кишки. Апельсини, як зазначає Батра, сприяють зниженню холестерину.
Клас сполук, виявлених у шкірці апельсинів, званих поліметоксильованими флавонами (ПМФ), може знижувати рівень холестерину.
Регулярне вживання апельсинів – чудовий спосіб отримати велику дозу фолієвої кислоти природним шляхом. Ваше тіло використовує його для поділу клітин та створення ДНК. Це особливо важливий вітамін групи для вагітних жінок.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу