Вживання груш, яблук та бананів ефективно захищає кишечник від виникнення раку. Зокрема, ці продукти перешкоджають росту ракових клітин.
Груші, яблука, банани містять розчинну клітковину – пектин. Вона допомагає боротися із закрепами та перешкоджає розвитку раку шляхом обмеження росту ракових клітин.
Крім того, захист організму від шлунково-кишкових захворювань покращує пиття води з лимоном вранці. Багато людей бояться проблем із підвищеною кислотністю, яка може виникати через присутність у такому напої лимона. Насправді, потрапляючи в організм, він перетворюється і в результаті внутрішнє середовище стає більш лужним.
Це дозволяє лікувати шлунково-кишкові захворювання, зменшувати їхні симптоми, а також сприяє покращенню обміну речовин та активізує роботу кишечника.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?