Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Три продукти, які підвищують ризик розвитку раку

19:30, 07 Сер 2024 · Категорія: Харчування, Рак і пухлини · Переглядів 1290 · 

Ніхто з нас не хоче мати онкологію, тому варто переглянути власне харчування. То від чого бажано відмовитися або принаймні зменшити рівень споживання?

сіль

сіль



1. Сіль. Як відомо, сіль затримує вологу та потрапляючи в організм у надмірних кількостях викликає набряки. Таким чином, продукти обміну речовин, що містять харчові канцерогени, значно довше виходять із організму, контактуючи з клітинами та тканинами. Тому для профілактики онкологічних захворювань фахівці рекомендують відмовитися від солі.

2. Консерви. Консерви (особливо магазинні) містять велику кількість речовин, що сприяють розвитку раку. Рекомендується вживати в їжу консервні заготовки, але тільки ті, для приготування яких не потрібний оцет. Велика кількість канцерогенів міститься в консервованому м'ясі та рибі, тому намагайтеся виключити ці продукти зі свого раціону.

3. Жирна їжа. Тугоплавкі жири містяться у великих кількостях у яловичині, баранині, свинині, вершковому маслі. Чим менше цих продуктів ви вживаєте в смаженому вигляді, тим менша ймовірність утворення ракових клітин.

Тому намагайтеся себе обмежувати в цих продуктах.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

7:30
Найкорисніший вид мандаринів для здоров'я
6:30
Продукти, які допоможуть одужати після коронавірусу
21:30
Топ-10 осінніх продуктів з низьким вмістом калорій
15:30
Користь і шкода від соняшникового насіння
10:30
Їжа, котра допоможе спати краще
6:30
Продукти, котрі не варто їсти під час застуди
23:30
До котрої години лікарі радять снідати
19:30
Популярний плід, котрий загрожує розладом шлунку та болем у животі
13:30
Продукти, котрі особливо потрібні нам восени
9:30
Скільки чайних ложок цукру можна їсти на день
6:30
Вчені: Жувальна гумка має 92 побічні ефекти
21:30
6 ліків, які здатна замінити куркума
17:30
Продукт, котрий викликає хворобу Альцгеймера
9:30
Молочний продукт, який знижує ризик раку і нормалізує тиск
8:30
Як зрозуміти, чому ви переїдаєте
23:30
Ароматний напій, котрий закриє шлях діабету
22:30
6 продуктів, які варто вживати людям після 40 років
21:30
Їжа, котра може захистити вас від остеопорозу
15:30
7 продуктів, котрі не варто класти в холодильник
12:30
Ідеальний напій, який заряджає енергією
8:30
7 продуктів, які здатні побороти застуду
6:30
Фрукти та ягоди, які варто вживати в різні пори року
23:30
Їжа, котра допомагає кисню швидше надходити в мозок
22:30
Три приклади впливу авокадо на ваше здоров'я
21:30
Три найкращі напої для здоров'я дитини
20:05
Доставка суші у Києві Arasaka Sushi - популярність суші в чому їх особливість
19:30
Міфи про молоко, які вже варто розвінчати
17:30
Три хвороби, при яких допомагає зелений ячмінь
13:30
5 найкращих продуктів для боротьби зі старінням
12:30
Зелень, яка нормалізує тиск і чистить печінку
10:30
Яким людям заборонено їсти мандарини
9:30
10 позитивних ефектів лимона для здоров'я людини
7:30
Традиційний овоч здатен омолоджувати мозок
23:30
Названо їжу, котра знижує навантаження на серце
22:30
Чому від яєць значно більше користі, ніж шкоди
21:30
Простий овоч, який зміцнює імунітет і гальмує старіння
15:30
5 аргументів на користь вживання помідорів
12:30
Простий напій, котрий несе 8 плюсів для організму
10:30
Знамениті поєднання продуктів, які не несуть жодної користі
9:30
Корисні продукти для здорових зубів
Здоров'я в соцмережах: