Майже всі дуже люблять їсти м'ясо, але воно насправді небезпечне.
шинка
Фахівці зараховують до одного з факторів ризику онкологічного захворювання надмірне вживання червоного м'яса. Це те саме горезвісне червоне м'ясо: ковбаси, шинка, сардельки, сосиски, бекон. Також до цього списку вони включають свинину, яловичину та баранину.
Виявляється, що онкологи офіційно розглядають це м'ясо як канцероген нарівні з тютюном, алкоголем та хімікатами.
Лікарі також зазначають, що іншими факторами ризику раку кишківника є спадковість та виразковий коліт. А ще онкологи назвали три напої, які збільшують удвічі ризик раку товстої кишки. Онкологічне захворювання може розвинутись при постійному вживанні соків, енергетиків та газованих напоїв.
Ви тепер перестанете вживати м'ясо?
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу
7 ознак, що дитина не висипається
Салат з крабовими паличками, сиром і помідорами
Класичний чізкейк з мандаринами: зможе приготувати кожен