Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Топ-3 спеції, які захистять організм від раку

22:30, 10 Вер 2024 · Категорія: Харчування, Рак і пухлини · Переглядів 239 · 

Якщо їх вживати, то ризик розвитку раку зменшується.

петрушка

петрушка



1. Шафран. За словами лікаря-невролога Девіда Сервана-Шрейбера, жодний інший харчовий інгредієнт не має протизапальної дії такої сили, як шафран. І ця властивість дається куркуміном, який є дуже цінною речовиною у шафрані. Під час лабораторних досліджень з'ясувалося, що куркумін перешкоджає розвитку раку товстої кишки, печінки, шлунка, молочної залози, яєчників та навіть лейкемії. Він також діє в ангіогенезі та змушує ракові клітини вмирати.

2. Імбир. У корені імбиру виявлено понад 500 сполук, і всі вони вражають на наш організм. Численні дослідження показали, що імбир має протираковий ефект. Він не тільки захищає організм від раку, але, як було показано, зменшує існуючі пухлини та перешкоджає їх поширенню в організмі. Згідно з даними дослідження Національного центру біотехнологічної інформації, саме гінгерол - речовина, що міститься в імбирі, надає цей чудовий вплив на організм.

3. Петрушка. Вона містить речовину, звану апігеніном, виявлену і в селери, яка, як було показано, перешкоджає утворенню нових кровоносних судин, необхідних пухлинам, щоб розвиватися. Тому дуже просто включити свіже листя петрушки у всі страви та салати.

А ви часто їх вживаєте?


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

0:20
Чим фініки можуть допомогти людині
23:30
Що корисніше: диня чи кавун?
21:30
Скільки часу можна тримати заварений чай
19:30
6 позитивних ефектів від простої картоплі
10:30
Звичний напій, який стоїть на сторожі вашого серця
9:30
Їжа, котра здатна зробити вас сонним
7:30
Вчені довели безумовну користь гострої їжі
6:30
Топ-10 переваг від використання чорного кмину
22:30
Перелік продуктів, які викликають втому в людини
19:30
Доступний овоч, який вбиває ракові клітини і знижує холестерин
15:30
Шкода для організму від надмірного вживання сої
12:30
Надлишок кави може знищити вашу щитовидку
8:30
Вчені назвали найгірші продукти для серця
7:30
Чому цукор особливо небезпечний для чоловіків
6:30
Продукти для зниження апетиту, пришвидшення обміну речовин та роботи мозку
1:20
Яка їжа стимулює імунну систему, знищує зморшки і знижує холестерин
0:20
Доступна їжа, котра захистить від раку і допоможе мозку
23:30
Три найкорисніші продукти для здоров'я на думку вчених
21:30
Сім ідеальних продуктів для нашого імунітету
19:30
Фрукти з мінімальною кількістю калорій
17:30
Топ-5 фруктів, від яких не поправляються
13:30
Міф про банани, який розвіяли вчені
12:30
Побічні ефекти від яблучного оцту
10:30
Помічна речовина при нудоті та печії
8:30
Продукт з яблук допоможе схуднути
7:30
Оцет, котрий регулює рівень цукру в крові
1:20
Топ-10 продуктів, котрі зупиняють онкологію
0:20
10 продуктів, які викликають рак
23:30
Капуста, котра запобігає раку, виразці та катаракті
22:30
8 плюсів від вживання козячого молока
14:13
Чим допомагає здоров'ю найкорисніший японський чай
12:30
Найкращі фрукти та овочі для здоров'я чоловіків
10:30
7 причин пити воду з лимоном щоранку
9:30
Овоч, який може сповільнити розвиток раку
8:30
Чому на кухні варто використовувати дерев'яну ложку
19:30
Топ-10 корисних властивостей листя салату
17:30
Гостра їжа, яка знімає біль та знижує рівень цукру в крові
13:30
4 плюси від соку квашеної капусти
12:30
Користь для здоров'я від регулярного вживання ківі
10:30
Три хвороби, які передаються через їжу
Здоров'я в соцмережах: