Важливо, що це все лужна їжа, котра заважає розвитку ракових клітин.
диня
Кислотні продукти створюють в організмі кисле середовище, дуже небезпечне для здоров'я. Підсолоджувачі, кофеїн, нездорова їжа та алкоголь вкрай шкідливі. Необхідно споживати більше лужних продуктів, які захищають вас від раку.
1. Капуста – має антибактеріальні, противірусні та протиракові властивості.
2. Оливкова олія – це багате джерело мононенасичених жирних кислот та вітаміну Е.
3. Диня – багата на клітковину, вітаміни А, В6, С, містить калій та фолієву кислоту. Вона запобігає серцевим нападам.
4. Лляне насіння та лляна олія – багаті на лігнани, які підтримують функцію нирок і запобігають раку товстої кишки, молочної залози та простати.