Ви колись чули про дунайську скумбрію? Якщо ні, то тепер у вас є шанс.
скумбрія
Дунайська скумбрія є найжирнішою рибою у світі. Залежно від розміру вміст жиру у її м'язах становить понад 36%. Жир дунайської скумбрії складається з поліненасичених жирних кислот.
Риба допомагає очистити судини від жирів, що відклалися на кровоносних судинах, якщо її вживати в поєднанні із сумішшю олій особливого холодного віджиму (олією зародків кукурудзи або зародків пшениці). Скумбрія покращує функції серця, запобігає інфаркту міокарда та інсульту.
Дослідження показали, що в організмі людини відбувається той самий процес зміни метаболізму, якщо їсти рибу, виловлену під час міграції. При цьому скумбрію необхідно сортувати і обробляти дуже швидко, максимум за 24 години, щоб зберегти її якості (ненасичені жири), коли вони мають максимальну кількість активних речовин.