Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Овоч, який може сповільнити розвиток раку

09:30, 21 Лист 2024 · Категорія: Харчування, Рак і пухлини · Переглядів 133 · 

Звісно, не варто надіятися лише на редиску, але вона може стати допоміжним фактором.

редиска

редиска



Цей хрусткий овоч корисний, але підходить не всім. Людям із проблемним травленням треба їсти його з обережністю. Хрумкий коренеплід з гоструватим смаком — редька — має не просто корисні, але часом несподівані властивості.

Перш за все, як усі хрестоцвіті, він має протизапальну та протипухлинну дію. Це не означає, що при запущеному раку можна цією редискою врятуватися, але якась надія є на те, що рак зростатиме не так швидко. А оскільки запалення лежить в основі всіх вікових хвороб, то споживання редиски загалом уповільнює процес старіння.

Обережніше з редисом треба бути при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, тому що він містить ефір і гіркоту, які подразнюють слизову оболонку шлунка і можуть викликати загострення. Тільки якщо кислотність знижена, можна їсти цей овоч натще. Решті ризикувати не слід. Краще як мінімум її вживати після їжі, а не перед їжею, тобто не натще і не замість їжі. Також за наявності захворювань краще вживати її з чимось пом'якшуючим, наприклад, з олією або зі сметаною.

А ви любите редиску?


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

23:30
Що корисніше: диня чи кавун?
21:30
Скільки часу можна тримати заварений чай
19:30
6 позитивних ефектів від простої картоплі
10:30
Звичний напій, який стоїть на сторожі вашого серця
9:30
Їжа, котра здатна зробити вас сонним
7:30
Вчені довели безумовну користь гострої їжі
6:30
Топ-10 переваг від використання чорного кмину
22:30
Перелік продуктів, які викликають втому в людини
19:30
Доступний овоч, який вбиває ракові клітини і знижує холестерин
15:30
Шкода для організму від надмірного вживання сої
12:30
Надлишок кави може знищити вашу щитовидку
8:30
Вчені назвали найгірші продукти для серця
7:30
Чому цукор особливо небезпечний для чоловіків
6:30
Продукти для зниження апетиту, пришвидшення обміну речовин та роботи мозку
1:20
Яка їжа стимулює імунну систему, знищує зморшки і знижує холестерин
0:20
Доступна їжа, котра захистить від раку і допоможе мозку
23:30
Три найкорисніші продукти для здоров'я на думку вчених
21:30
Сім ідеальних продуктів для нашого імунітету
19:30
Фрукти з мінімальною кількістю калорій
17:30
Топ-5 фруктів, від яких не поправляються
13:30
Міф про банани, який розвіяли вчені
12:30
Побічні ефекти від яблучного оцту
10:30
Помічна речовина при нудоті та печії
8:30
Продукт з яблук допоможе схуднути
7:30
Оцет, котрий регулює рівень цукру в крові
1:20
Топ-10 продуктів, котрі зупиняють онкологію
0:20
10 продуктів, які викликають рак
23:30
Капуста, котра запобігає раку, виразці та катаракті
22:30
8 плюсів від вживання козячого молока
14:13
Чим допомагає здоров'ю найкорисніший японський чай
12:30
Найкращі фрукти та овочі для здоров'я чоловіків
10:30
7 причин пити воду з лимоном щоранку
9:30
Овоч, який може сповільнити розвиток раку
8:30
Чому на кухні варто використовувати дерев'яну ложку
19:30
Топ-10 корисних властивостей листя салату
17:30
Гостра їжа, яка знімає біль та знижує рівень цукру в крові
13:30
4 плюси від соку квашеної капусти
12:30
Користь для здоров'я від регулярного вживання ківі
10:30
Три хвороби, які передаються через їжу
9:30
Вчені відкрили нову цілющу властивість зеленого чаю
Здоров'я в соцмережах: