Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Цілющий чай вбиває ракові клітини за дві доби

01:20, 30 Лист 2024 · Категорія: Харчування, Рак і пухлини · Переглядів 36 · 

Принаймні, так стверджують канадські вчені.

чай з кульбаби

чай з кульбаби



Кульбаба дуже корисний. Нове дослідження, яке було проведено в Університеті Віндзор у Канаді на кафедрі хімії та біохімії, свідчить про те, що чай із кульбаб впливає на ракові клітини. Канадські вчені стверджують, що чай з кульбаб може вбити ракові клітини всього за 2 дні. Дослідження були зосереджені на коренях кульбаби і показали, що вони можуть вбити більшість ракових клітин.

72-річний Карл Джонс проходив інтенсивну, агресивну хіміотерапію протягом трьох років. Внаслідок невдалого лікування лікарі відправили його додому, щоб він провів там «останні дні» свого життя. Чоловік вирішив пити чай із кореня кульбаби від безвиході. Через чотири місяці у нього спостерігалася ремісія раку.

Чай з кульбаби містить ефірні олії, інулін, левулін і холін, тараксацин і муцин, сапоніни, смоли, жирні кислоти, цукру та пектин, камедь та білок. Вітамінно-мінеральний профіль напою: A, B1, B2, B3, B6, C та E, кальцій, хром, залізо, магній та марганець, фосфор, тіамін, рибофлавін, калій та натрій, селен, кремній, фолієва кислота та цинк.

Звісно, не варто цим чаєм заміняти повноцінне лікування. Але в якості допоміжного засобу чому б і не спробувати?


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

22:30
Топ-5 продуктів, які омолоджують організм
21:30
Несподіваний овоч, який не можна поєднувати з картоплею
19:30
Два негативні впливи солодких напоїв для дітей
17:33
Користь і шкода від вживання айви
13:30
Найкращі продукти для зниження сечової кислоти
9:30
Три абсолютні плюси від вживання абрикосів
8:30
Топ-5 корисних продуктів на всі випадки життя
7:30
Продукти, які виводять токсини і покращують пам'ять
1:20
Чому сало треба їсти сирим і тонко нарізаним
0:20
Як часто дозволено вживати полуницю
22:30
Визначено продукт, який шкодить печінці більше за алкоголь
21:30
Поміч гірчиці при серцево-судинних хворобах
19:30
4 види чаю та його вплив на здоров'я людини
17:30
Користь для здоров'я, яку дарує нам ананас
15:30
Що треба їсти, аби ефективно худнути
13:30
5 найкращих продуктів для спалення жиру
12:30
Вчені назвали найкорисніший фрукт для мозку
10:30
Їжа, котра зберігається довго і не псується
9:30
Топ-5 продуктів, які можна їсти після терміну придатності
8:30
Фрукти, які попереджають виникнення діабету та ожиріння
7:30
Дві пекучі спеції, яких боїться вісцеральний жир
6:30
Незліченна кількість причин їсти родзинки
0:20
У чому користь від регулярного вживання часнику
22:30
П'ять корисних речовин у стручковій квасолі
21:30
5 аргументів на користь споживання ківі
17:30
П'ять найкращих продуктів для вашого мозку
15:30
Ідеальний чай, якщо у вас гастрит
13:30
Продукти з великим вмістом клітковини
12:30
Свято наближається. Вся користь від поїдання мандаринів
9:30
Гриби знижують вірогідність розвитку раку
8:30
Несподівана їжа, котра захищає мозок від дегенерації
7:30
4 причини, чому кефір треба пити перед сном
6:30
Їжа, яка збільшить ваш опір інфекціям
1:20
Топ-5 продуктів, які зміцнюють імунітет
0:20
8 позитивних ефектів від чорничного чаю
21:30
Продукти, яких дуже боїться рак
19:30
6 порад для кращого варіння яєць
15:30
Приправа, яка лікує зубні абсцеси і помічна при бронхіті
12:51
Топ-3 корисні властивості чорниці
10:30
Нове відкриття спростовує високу калорійність горіхів
Здоров'я в соцмережах: