Краще це не перевіряти, якщо не хочете зниження ефекту препаратів.
ліки
Серед найбільш поширених і шкідливих комбінацій лікарських засобів з харчовими продуктами вважаються такі: лікарські засоби, що використовуються при лікуванні раку (клас кортикостероїдів), з харчовими продуктами, що містять натрій (арахіс або фісташки), викликають побічні реакції в нирках і шлунково-кишковому тракті.
Кава знижує ефективність препаратів, що використовуються при виразці шлунка та дванадцятипалої кишки; інші напої на основі кофеїну можуть збільшити ефект протиастматичних засобів, що містять активну сполуку під назвою ефедрин.
Рослинні волокна зменшують всмоктування дигоксину – речовини, що використовується при лікуванні серцево-судинних захворювань.
Тому будьте дуже уважними.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Як батьки впливають на формування характеру дітей?
Психологи радять розподіляти сфери відповідальності з дітьми