Якщо продукти мають дуже яскраве забарвлення, дуже насичений смак або сильний запах - вони, як правило, містять надзвичайно токсичні похідні кам'яновугільної смоли. Онкологи заявили, що наявність цих похідних є причиною раку.
Купуйте тільки натуральні фрукти та овочі
2. Уникайте м'ясних продуктів тривалого зберігання.
Вони містять нітрит натрію, що є консервантом. Нітрит натрію вступає в хімічну реакцію з соляною кислотою шлунка і в результаті перетворюється на нітрозоаміни - речовини, що мають канцерогенні властивості.
3. Купуйте свіжі (необроблені) продукти.
Купуйте продукти, які не проходили промислову обробку.
4. Вивчайте склад продуктів.
Тримайтеся подалі від харчових добавок глутаминат натрію (E621, MSG) або глутамат натрію, які є отрутою для організму.
5. Використовуйте природний цукор.
Використовуйте в їжу натуральний цукор чи природні підсолоджувачі, замість штучних, які є синтезованими хімічними речовинами.
6. Купуйте натуральне м'ясо, яйця і молочні продукти, що не містять гормонів.
Гормон діетилстильбестрол міститься у великій кількості м'яса, що продається в магазинах. Цей гормон здатний викликати рак молочної залози і репродуктивних органів.
7. Купуйте натуральні фрукти та овочі.
Використовуйте в їжу натуральні фрукти та овочі, що не містять токсичних пестицидів, які можуть викликати нервові розлади, різні форми раку, викидні, і вроджені патології у дітей.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?