Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


7 кроків, щоб уберегти себе від харчових токсинів

06:00, 09 Кві 2013 · Категорія: Харчування · Переглядів 2451 · 

1. Уникайте продуктів, що містять барвники.

Якщо продукти мають дуже яскраве забарвлення, дуже насичений смак або сильний запах - вони, як правило, містять надзвичайно токсичні похідні кам'яновугільної смоли. Онкологи заявили, що наявність цих похідних є причиною раку.


Купуйте тільки натуральні фрукти та овочі

Купуйте тільки натуральні фрукти та овочі



2. Уникайте м'ясних продуктів тривалого зберігання.

Вони містять нітрит натрію, що є консервантом. Нітрит натрію вступає в хімічну реакцію з соляною кислотою шлунка і в результаті перетворюється на нітрозоаміни - речовини, що мають канцерогенні властивості.

3. Купуйте свіжі (необроблені) продукти.

Купуйте продукти, які не проходили промислову обробку.

4. Вивчайте склад продуктів.

Тримайтеся подалі від харчових добавок глутаминат натрію (E621, MSG) або глутамат натрію, які є отрутою для організму.

5. Використовуйте природний цукор.

Використовуйте в їжу натуральний цукор чи природні підсолоджувачі, замість штучних, які є синтезованими хімічними речовинами.

6. Купуйте натуральне м'ясо, яйця і молочні продукти, що не містять гормонів.

Гормон діетилстильбестрол міститься у великій кількості м'яса, що продається в магазинах. Цей гормон здатний викликати рак молочної залози і репродуктивних органів.

7. Купуйте натуральні фрукти та овочі.

Використовуйте в їжу натуральні фрукти та овочі, що не містять токсичних пестицидів, які можуть викликати нервові розлади, різні форми раку, викидні, і вроджені патології у дітей.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

23:03
Стало відомо, які фрукти смертельно небезпечні
12:21
Дієтологиня розвінчала поширений міф про корисний сніданок
23:27
Скільки яєць можна їсти щодня без шкоди для здоров’я
12:17
Ендокринолог розповіла, кому не варто їсти млинці
19:20
Печиво «Марія» може викликати діабет, випадіння зубів і навіть зупинку серця
8:54
Що їсти і пити, щоб не було печії
11:38
Чому не варто пити розігрітий чай: з’явилося наукове пояснення
10:49
Дієтологи назвали 5 причин починати день з тарілки вівсянки
21:31
Вчені з'ясували, як звуки їжі допомагають схуднути
11:02
Дієтологи назвали найкращий час для обіду
9:00
Учені розповіли, о котрій годині потрібно снідати, обідати та вечеряти
18:19
Як правильно їсти банани: дієтологиня назвала користь і шкоду популярного фрукта
15:01
Небезпека, яку приховують у собі свіжовичавлені соки
12:03
Щоденне споживання кави знижує ризик смерті – скільки потрібно пити?
9:35
Медики розповіли, чим небезпечний мед для здоров'я
11:07
Дієтолог пояснив, чи можна дорослим людям пити молоко
23:37
Дієтолог розповіла як грамотно схуднути на гречці за 5 днів
9:41
Медики розповіли про шкоду ранкового чаю на порожній шлунок
23:58
Що їсти перед сном, щоб схуднути
23:18
Фахівці назвали продукти, які більшість готує неправильно
10:12
Топ-5 корисних продуктів, які варто додати в раціон
9:07
Чому здорове харчування — це не так складно, як здається
8:48
Як змінити харчові звички й не зірватися: покрокова інструкція
8:31
5 простих і корисних сніданків для активного дня
23:09
Як харчуватися здорово, якщо немає часу та бажання готувати
15:40
Топ-5 Міфів про здорове харчування, в які досі вірять
10:51
Банани не можна їсти вранці: дієтолог назвав причину
22:33
Експерти назвали переваги вживання зеленого чаю перед сном
9:35
Медики розповіли, який хліб допомагає схуднути
8:28
Коли краще їсти яблука: вранці чи ввечері
11:26
Шкідливі звички в харчуванні: що заважає нам бути здоровими?
10:48
Здорові перекуси: смачні та корисні ідеї між прийомами їжі
7:19
Як сніданок впливає на продуктивність протягом дня
0:43
Грейпфрут — новий суперфуд?
23:50
Топ-5 магазинних солодощів, що не зашкодять фігурі
22:51
Як кольори, запахи й текстури впливають на наше сприйняття їжі?
21:13
Сучасні дослідження фаст-фуду спростовують репутацію нездорової їжі
20:55
Які суперфуди можуть стати основою вашого раціону?
17:11
Як навчитися їсти все, але залишатися у формі?
14:05
Як харчуватись якщо немає часу на приготування
Здоров'я в соцмережах: