12:44, 18 Гру 2012 · Категорія: Харчування · Переглядів 2353 ·
Дієтолог Мішель Шевалле-Хедж провів дослідження і підтвердив: любов до цукру веде до того, що в тілі з'являються шкідливі молекули під назвою кінцеві продукти глікірування (AGE).
Цукор
Вони ушкоджують колаген та еластин, а антиоксиданти, що допомагають шкірі зберігати молодість, навпаки, скорочуються при частому споживанні цукру.
За словами дієтолога, надмірне споживання цукру пов'язане з тим, що люди навіть не підозрюють, що їдять цукор разом з хлібом, мюслі, газованими напоями і йогуртами.
І незважаючи на те, що багато лікарів називають головним чинником, що ушкоджує шкіру, сонце, скорочення цукру в раціоні безсумнівно відіб'ється на її стані.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу