Сніданок (250 калорій)
1) 30 г пластівців з молоком;
2) тост з хліба з висівками, запечені помідори, столова ложка домашнього сиру;
3) бутерброд з 2 шматків хліба грубого помелу, порізаного банана, чайної ложки меду і столової ложки натурального йогурту або м'якого сиру;
4) тост з хліба з висівками, змащений маргарином, яйце варене, половина склянки апельсинового соку.
Обід (250 калорій)
1) велика порція салату, яблуко або апельсин, сандвіч з одним з наступних наповнювачів: 50 г курячого філе, чайна ложка маринованих пікулів; 25 г тертого сиру, столова ложка низькокалорійного майонезу; 75 г домашнього сиру, дрібно нарізана зелена цибуля і огірок;
2) 200 г картоплі, звареної в мундирі, велика порція овочевого салату, стаканчик дієтичного йогурту, 125 г вареної квасолі або 25 г тертого сиру.
Вечеря (400 калорій)
1) будь-яке готова низькокалорійна страва, велика порція салату з будь-яких овочів;
2) 150 г курки або індички, трохи підливи, 75 г смаженої картоплі або 125 г картоплі в мундирі, будь-які некрохмалисті овочі;
3) 75 г спагетті з одним з наступних соусів: консервовані помідори і 75 г креветок або 100 г вареної курки змішати з невеликою кількістю курячого супу, або 75 г нежирної шинки порізати і змішати зі стаканчиком йогурту і приправами; овочевий або фруктовий салат.
Перекус (200 калорій)
1) два келихи сухого вина, персик;
2) нектарини з м'яким фруктовим сиром, два великих сухих бісквіта.