Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


ТОП-8 найнебезпечніших алкогольних напоїв світу

00:10, 23 Чер 2013 · Категорія: Харчування · Переглядів 9648 · 

Коли почуєте назви напоїв, що подані нижче, краще ввічливо відмовте у їх споживанні. Перед вами рейтинг "найгидотніших" з одного боку та найнебезпечніших алкогольних напоїв.

Армагедон - не тільки кінець світу, але і сорт найміцнішого пива

Армагедон - не тільки кінець світу, але і сорт найміцнішого пива



1. Changaa (Чангаа)

Changaa або Chang'aa (буквальне значення "убий мене швидко") є алкогольним напоєм, який дуже популярний в Кенії.
Після споживання 300-400 мл напою людина втрачає свідомість, а наступного дня потерпає від сильної похмілля.
Для виготовлення Changaa використовують просо, кукурудзу та сорго, його виробництво і розповсюдження контролюється в багатьох випадках злочинними угрупованнями, зокрема, Мунгікі.

Незаконно вироблений Changaa можна придбати за 0,15-0,25 дол США. Найчастіше продається фальсифікований Changaa, в який «для міці» додають паливо для реактивних двигунів, рідину для бальзамування або акумуляторну кислоту.
Багато любителів Changaa осліпли або на смерть отруїлися метанолом. Під час поліцейських рейдів у нетрях Найробі було виявлено, що для приготування Changaa використовувалася вода, в якій були присутні людські фекалії і щури.

9dce4a3f4395eaaf7c8d13ee59c8a076.jpg

2. Пиво Fijjtu

Африканське пиво Fijjtu вважається найнебезпечнішим напоєм, для виробництва якого використовувалася протухла вода, що кишіла паразитами.

Проіснувавши п'ять років, пивоварний завод Fijjtu був закритий в 2003 році, після того як з'ясувалося, що надмірне вживання його продукції призводить до кривавого поносу, пекельного головного болю і блювоти (і це тільки в кращому випадку). Деякі поціновувачі цього пива розповідали, що, перебуваючи в алкогольному сп'янінні, бачили яскраві образи.
 
3. Goldschläger

Goldschläger - швейцарський шнапс з корицею (містить 53,5% алкоголю), до складу якого входять дуже тонкі, але добре видимі сухозлітні листочки 24-каратного золота . У кожному літрі Goldschläger міститься ~ 13 мг золота, вартість якого за курсом листопада 2012 становила € 0.56.

Goldschläger виробляли в Швейцарії до 1990 року, потім марку придбала британська компанія Diageo, яка почала випускати напій в Італії. З 2008 року шнапс знову випускається в Швейцарії вже як бренд британської компанії Global brands Ltd.
Спеціально для цього напою випускаються сита з крихітними отворами, які затримують особливо великі золоті частинки. Однак більшість снобів, що купили пляшку за 300 доларів, споживають напій без проціджування, в результаті чого крихітні шматочки металу часто пошкоджують слизову шлунка і пряму кишку.

Золото часто вживалося в їжу в ритуально-магічних і псевдолікувальних цілях. В Індії, зокрема, ці традиції зберігаються і донині: за неперевіреними даними з'їдається 12 тонн золота щорічно.
 
golddrink.jpg

4. Айяуаска (ayawaska)

У Амазонії відомості про айяуаска поширені досить широко. В основному у вигляді легенд.
Айяуаску називають найсильнішим наркотиком, шамани використовують її у своїх ритуалах; айяуаска, володіючи чудодійною силою, здатна перетворити людину на злого духа, а також допомагає духам перетворити людину на зомбі. Відомо й те, що багато знахарів використовують айяуаску для лікування найрізноманітніших недуг.

Свою назву айяуаска отримала від ліани - «мотузки смерті» («Айя» - мотузка, «УАСК» - смерть), яка володіє наркотичною дією на організм. Цей вплив носить разовий характер і не викликає звикання.

Крім того, айяуаска робить найсильнішу очисну дію на організм і розслабляючу - на свідомість людини, випускаючи на волю всі бачення, образи, відчуття, комплекси, оздоровлюючи тим самим психіку людини.

Процес приготування айяуаска досить простий: відрізки ліани варяться більше 12 годин з листям рослин, включаючи Psychotria viridis (чакруна) або Diplopterys cabrerana (чаліпонга). Одержаний відвар містить інгібітори моноаміноксидази, а також потужний психоактивний алкалоїд N, N-діметілтріптамін (ДМТ). Гармін і гармалін стимулюють екстрасенсорне сприйняття, тому раніше їх називали "телепатін". Справжні шамани додають у відвар більш 20 різних рослин, у кожного шамана свій набір, що якісно позначається на ефекті.
 
5. Віскі Gilpin Family Whisky

Британець Джеймс Гілпін (James Gilpin) виробляє традиційний напій з урини хворих на діабет другого типу, не роблячи секрету з технології виготовлення.

Спочатку сеча проціджується через звичайний водоочисний фільтр, потім відділяється цукор, який особливим чином обробляється і бродить, потім додається трохи звичайного віскі.

На готової пляшці написано прізвище постачальника сечі.

Автор ідеї і виробник позиціонує своє ноу-хау як арт-проект. У вересні 2010 новий напій могли продегустувати всі бажаючі на дизайнерській виставці в Лондоні.

gilpin-family-whisky-20100905-155939.jpg
 
6. Вино "Ttongsul"

Ttongsul - один з найбільших секретів Кореї. Цей напій виробляється шляхом заливання спирту в яму, повну фекалій, де все це бродить. У хід йдуть не тільки фекалії домашніх тварин і птиці, а й людини, причому останні - найбільш популярні як найдоступніші.

Це схоже на африканський Дженко (jenkem) - галюциногенний наркотик, одержуваний з парів людських фекалій. Але, на відміну від jenkem, корейці насправді споживають Ttongsul з переконання, що він може виліковувати від різних хвороб.

Хоча цей напій сьогодні втрачає свою популярність, його все ще можна знайти в традиційних корейських ресторанах. Корейська кухня славиться по всьому світу, але навряд чи цей напій сподобається іноземцям. Особливо в тому випадку, коли вони дізнаються, з чого його готують ...
 
7. Пиво Armageddon - найміцніше у світі

Armageddon - це шотландське пиво, випущене 3 листопада 2012. До його складу входять кристалічний солод, пшениця, вівсяні пластівці і найчистіша шотландська джерельна вода, яку заморожують під час процесу пивоваріння.

Робиться це з метою підвищення вмісту алкоголю. Механізм дуже простий: вода замерзає, а алкоголь немає. Надлишки води у вигляді льоду пивовари видаляють і таким чином на виході отримують напій міцністю 65%!
Один стакан пива Armageddon по впливу дорівнює 10 пінтам пива Lager, тому що по фортеці Armageddon перевершує віскі і горілку.
Воно вариться в в Абердіншир на північному сході Шотландії, і продається в пляшках 330 мл.
Пляшка коштує 80 фунтів в магазинах, але у пивоварів можна купити за півціни.

09556283.jpg

8. Шведський лікер Jeppson's Malört

Jeppson's Malört є маркою bäsk brännvin чиказької компанії Carl Jeppso. Malört Jeppson є єдиною маркою BASK, що випускається за межами США і названої на честь Карла Джеппсона (Carl Jeppson), шведського іммігранта, першим що почав продаж спиртних напоїв у Чикаго. Шведське слово «malört» в перекладі означає «полин», яка є ключовим компонентом цього напою.

Лікер Jeppson's Malört містить 35% алкоголю і вважається одним з найбільш мерзенних напоїв у світі. Щасливчики,спробувавши цей напій, характеризують його як "Отруйна отрута", "бридка гидота" і "мерзенна мерзота", смак якого ви не забудете ніколи.
У 2011 році лікер Jeppson's Malört був удостоєний звання «Найгірший лікер у світі».

Нагадаємо, раніше редакція "Здоров'я" повідомляла про шкідливі продукти для літа.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

22:43
Дієтолог розповіла, як уберегтися від нітратів у свіжій зелені
10:50
Медики розповіли, яка каша на сніданок знизить ризик інсульту
23:03
Стало відомо, які фрукти смертельно небезпечні
12:21
Дієтологиня розвінчала поширений міф про корисний сніданок
23:27
Скільки яєць можна їсти щодня без шкоди для здоров’я
12:17
Ендокринолог розповіла, кому не варто їсти млинці
19:20
Печиво «Марія» може викликати діабет, випадіння зубів і навіть зупинку серця
8:54
Що їсти і пити, щоб не було печії
11:38
Чому не варто пити розігрітий чай: з’явилося наукове пояснення
10:49
Дієтологи назвали 5 причин починати день з тарілки вівсянки
21:31
Вчені з'ясували, як звуки їжі допомагають схуднути
11:02
Дієтологи назвали найкращий час для обіду
9:00
Учені розповіли, о котрій годині потрібно снідати, обідати та вечеряти
18:19
Як правильно їсти банани: дієтологиня назвала користь і шкоду популярного фрукта
15:01
Небезпека, яку приховують у собі свіжовичавлені соки
12:03
Щоденне споживання кави знижує ризик смерті – скільки потрібно пити?
9:35
Медики розповіли, чим небезпечний мед для здоров'я
11:07
Дієтолог пояснив, чи можна дорослим людям пити молоко
23:37
Дієтолог розповіла як грамотно схуднути на гречці за 5 днів
9:41
Медики розповіли про шкоду ранкового чаю на порожній шлунок
23:58
Що їсти перед сном, щоб схуднути
23:18
Фахівці назвали продукти, які більшість готує неправильно
10:12
Топ-5 корисних продуктів, які варто додати в раціон
9:07
Чому здорове харчування — це не так складно, як здається
8:48
Як змінити харчові звички й не зірватися: покрокова інструкція
8:31
5 простих і корисних сніданків для активного дня
23:09
Як харчуватися здорово, якщо немає часу та бажання готувати
15:40
Топ-5 Міфів про здорове харчування, в які досі вірять
10:51
Банани не можна їсти вранці: дієтолог назвав причину
22:33
Експерти назвали переваги вживання зеленого чаю перед сном
9:35
Медики розповіли, який хліб допомагає схуднути
8:28
Коли краще їсти яблука: вранці чи ввечері
11:26
Шкідливі звички в харчуванні: що заважає нам бути здоровими?
10:48
Здорові перекуси: смачні та корисні ідеї між прийомами їжі
7:19
Як сніданок впливає на продуктивність протягом дня
0:43
Грейпфрут — новий суперфуд?
23:50
Топ-5 магазинних солодощів, що не зашкодять фігурі
22:51
Як кольори, запахи й текстури впливають на наше сприйняття їжі?
21:13
Сучасні дослідження фаст-фуду спростовують репутацію нездорової їжі
20:55
Які суперфуди можуть стати основою вашого раціону?
Здоров'я в соцмережах: