1 . Продукти білого кольору - молоко і молочні продукти , рис , часник , білокачанна капуста - заспокоюють , знімають дратівливість і виводять через нирки токсичні речовини.
Як колір їжі впливає на лікування
2 . Зелені продукти (броколі , листові салати , зелений горошок , зелений перець) позитивно впливають на мозкову діяльність , знімають нервову напругу. Хлорофіл , який виробляється в зелених рослинах під впливом сонячної енергії , стимулює утворення корисних червоних кров'яних клітин і активізує імунну систему.
3 . Продукти жовтого кольору (лимони , ананаси , банани , кукурудза , жовтий сир і жовтки яєць ) стимулюють перетравлювання їжі , покращують апетит і допомагають очищенню крові .
4 . Оранжеві овочі (морква , абрикоси , мандарини і апельсини) допомагають відновленню нервових клітин , покращують настрій , знімають головний біль , а також допомагають ниркам виводити токсичні відходи.
5 . Червоні овочі (буряк , перець , помідори і полуниця ) стимулюють обмін речовин , а також покращують кровообіг і підвищують працездатність людей, що займаються інтелектуальною працею .
6 . Овочі з синім забарвленням (темний виноград , слива і чорниця ) мають у складі велику кількість біологічно активної речовини " антоціна " , які захищає кровоносні судини і значно покращують зір.
7 . Лікарі пропонують пити соки червоного кольору хворим з підвищеним тиском крові і з серцевими хворобами. Помаранчеві соки потрібні хворим зі спазмами судин і з депресивними синдромами. Соки жовтого кольору допомагають хворим на ревматизм і виразкою шлунка.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу