Для профілактики і лікування ракових захворювань хворому слід харчуватися вегетаріанською їжею і соками, що володіють значною мірою здатністю пригнічувати розвиток злоякісних пухлин, а в комплексній терапії та усувати вже існуючі. Виключити з раціону харчування м'ясні продукти, соління, обмежити сіль.
Продукти проти раку
У раціоні харчування повинні бути загальновідомі рослини: баклажани, боби, капуста (качани і листя), кропива дводомна (листя), цибуля, морква, часник і т.д. Вегетаріанську кухню можна значно доповнити протипухлинними засобами: маточним (бджолиним) молочком, медом, прополісом і навіть квітковим пилком.
Амігдалин (лат. amygdalus ) міститься в насінні гіркого мигдалю, в кісточках абрикосів, персиків, слив, вишень та ін рослин. Речовина, що вбиває рак, була знайдена в більшості фруктових кісточок, зокрема, абрикосових. Насіння абрикоса було оголошено ліками від усіх відомих раків ще 35 років тому. Вчені заявили, що якщо ці насіння входять в щоденну дієту людини, ракові клітини у нього ніколи не будуть розвиватися, так само, як, наприклад, людина ніколи не захворіє на цингу, якщо він з'їдає в день хоча б один апельсин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу