Поєднання соку не тільки фруктів, але і овочів, з медом допоможе при багатьох хворобах. Ось кілька рецептів:
Суміш меду та соку допоможе при хворобах шлунку, серця та багатьох інших
Сік капусти білокачанної.
При лікуванні захворювань серця, нирок, печінки, набряках, виразці шлунка, хворобах шкіри. Приймати по 1 склянці з 1 ст. ложкою меду 2 рази на день - натще і на ніч.
Сік картопляний.
Для підтримки нормальної роботи серця, при лікуванні виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки. Приймати по 1 склянці соку зі 1 ст. ложкою меду 2 рази на день натщесерце і на ніч.
Сік цибулі.
Запобігає розвитку карієсу, покращує травлення і зір, стимулює вироблення сперми, сприяє виведенню піску при сечокам'яній хворобі. Рекомендується при нежиті, головній болі, фурункульозі, для зміцнення волосся. Приймати по 1 ст. ложці соку з такою ж кількістю меду.
Сік моркви.
Призначається для активізації обміну речовин, ожирінні, гастритах зі зниженою кислотністю. Застосовувати по 0,5-1 склянці соку зі 1 ст. ложкою меду (можна до і після їжі) 2-3 рази на день.
Морквяно-лимонно-медова суміш (300 мл води - 2 ст. Ложки меду - сік 1 моркви - сік 1 лимона) - при анемії, інфаркті міокарда, годуючим матерям для посилення лактації, сприяє загоєнню ран.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу