Науковці виявили, що на смак продуктів впливає не лише спосіб їх приготування та зберігання. Виявилось, що на їх смак може впливати і атмосфера у якій їсть людина. Детальніше про це дізнавалась "Країна здоров'я".
атмосфера позначиться на смаку напоїв
Раніше науковці вже виявили, що на смак вживаних продуктів може впливати колір посуду з якого ми вживаємо ці продукти. Тепер науковці переконують, що на смак напоїв може вплинути атмосфера у якій їх п'ють.
Наприклад науковці виявили, що смак алкоголю сприймається краще при звуках палаючого каміну та контрабасу. Відразу ж після цього відкриття це почало активно використовуватись у рекламі алкогольних напоїв.
Окрім того важко не погодитись з тим, що споживання напоїв у приємному та охайному місці вплине на їхній смак. Адже при поганій атмосфері створюється бажання якомога швидше покинути приміщення.
Тепер науковці досліджують не лише взаємозв'язок між атмосферою у якій ви п'єте та напоями, але й між атмосферою та різноманітними стравами. Наразі ці дослідження активно розвиваються.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу