Ліки від а до я -
Хвороби -
Калькулятор калорій -
Магнітні бурі -
Дієти -
Очищення організму -
Схуднення -
Молочниця
Геморой -
Лікування -
Косметологія -
Поради -
Інсульт -
Інфаркт -
Діабет -
Варикоз -
Вправи -
Covid-19
Що їсти, щоб уникнути розвитку застуди?
Дієтолог Ян Марбер розповів, які продукти слід регулярно включати в своє меню, щоб уникнути розвиток застуди в холодну пору року.
Кунжут містить найбільше кальцію
Користь кунжуту частково втрачається при смаженні насіння. Сире насіння довго не зберігаються. Їх краще вживати в їжу протягом місяця-двох, інакше вони починають гірчити. Проблему вирішує масло кунжуту, отримане холодним віджиманням. У такому маслі зберігаються всі амінокислоти і мікроелементи.
1. Чорний шоколад. Доведеться забути про дивовижний смак молочного шоколаду і полюбити гіркий. У ньому небагато калорій, зате сила-силенна інших корисних речовин, таких як антиоксиданти, флавоноїди (дбають про капіляри і справляють седативну дію), кальцій, білок, залізо, магній і вітаміни.
Апельсин давно відомий не тільки завдяки прекрасним смаковим якостям,а й своїми лікувальними властивостями. Вживання апельсинів в їжу:
5 овочів, які корисно їсти замороженими
У свіжих овочах, які лежать взимку на прилавку, у результаті, може бути менше поживних речовин, ніж у заморожених, - адже вони довго знаходяться в сховищах, втрачаючи свої мітаміни і мікроелементи. Зокрема, більш корисними, ніж «свіжі», на думку експертів, є такі заморожені овочі, як:
Як стати активнішим і енергійнішим: ТОП-9 продуктів
Відчуваєш себе розбитою? Можливо, тобі не вистачає необхідних вітамінів і мінералів. Візьми на замітку, які продукти слід частіше ставити на стіл, щоб бути більш енергійною, активною і з легкістю виконувати усі заплановані на день завдання.
Як протистояти застуді: найкращі овочі для імунітету
Якщо влітку проблем зі свіжими овочами та фруктами не виникає, то ближче до зими організм стає більш виснаженим і вимагає ще більше вітамінів. Як вийти з такої ситуації?
Які мандарини купити - це головне питання, яке мучить при достатку вибору. У першу чергу, поцікався походженням фруктів. Як правило, мандарини потрапляють до нас з Абхазії, Туреччини, Марокко і рідше з Іспанії.
Як корисно і недорого харчуватися?
Деякі помиляються, що здорове харчування потребує великих витрат. Насправді, заповнюючи холодильник корисними продуктами, ви і гроші збережете, і організм підтримайте.
Дожити до 100 років - цілком можливо, запевняють сучасні вчені. Для цього потрібно контролювати калорійність свого раціону харчування і частіше їсти певні продукти.
Секрети, що допомагають утримувати вагу
1. Їжте фрукти на сніданокНамагайтеся їсти фрукти в першій половині дня, особливо вранці на сніданок. Вони дуже позитивно впливають на організм, будучи багаті вітамінами, калієм, магнієм, кальцієм, залізом і натрієм. Фрукти, що ми з'їдаємо на сніданок, задовольняють тягу до солодкого, яка неминуче ...
Корисні продукти для людей за 40
1. Кисломолочні продукти з низькою жирністю. Сир, творог, молоко та інші продукти цієї групи забезпечують організм амінокислотою метіоніном. Ця кислота сприяє виведенню з печінки зайвих жирів. Молочні продукти забезпечують організм кальцієм,якого особливо потребують жінки, оскільки під час менопаузи...
Доктор Комаровський: які вітаміни необхідні дитині? (Відео)
Комаровський стверджує, що дитині необхідні не тільки вітаміни, але просто правильний раціон харчування. Про це та інше - у відео.
Поради, як правильно сушити гриби
Сушка - один з найпростіших способів зберегти всі поживні та смакові властивості грибів. Сушені гриби зберігаються довгий час, годяться для приготування різних страв, по засвоюваності вони краще маринованих.
Корисні властивості баклажанів
Баклажан був названий вченими овочем довголіття за свою здатність протистояти серцево-судинним захворюванням, захворюванням шлунково-кишкового тракту, подагрі, а також налагоджувати обмін речовин.
Як зберегти вітаміни при приготуванні їжі
1. Зелень і овочі не можна замочувати на тривалий час - достатньо промити під струменем води.
Восени в нашій країні на прилавках з'являються сливи. Ці плоди соковиті, яскравого кольору і незвичайного смаку, їх їдять свіжими, консервують і навіть заготовляють про запас, висушуючи і перетворюючи в усьому відомий чорнослив. Залежно від сорту, сливи зріють з середини серпня по кінець жовтня.
Хвороби |
А Б В Г Д Е Ж З І Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Я |
Ліки від а до я |
5 A B C D H L А Б В Г Д Е Є Ж З І Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я “ |
Zdorovia.com.ua © 2013 — 2024 . Всі права захищено
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на zdorovia.com.ua. Для інтернет-сайтів - обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Посилання має бути розміщена в незалежності від повного або часткового використання матеріалів. Гіперпосилання (для інтернет-сайтів) - повинне бути розміщене в підзаголовку або в першому абзаці матеріалу. Матеріали, відмічені знаком "Реклама" публікуються на правах реклами.
SQL запитів: 7 | Генерація сторінки: 0.55 сек | 5.256 Mb