Онкологи стверджують, що захворювання на рак молочної залози може бути пов'язаний з харчуванням. Однак їжа може і значно зменшити небезпеку цієї хвороби. Детальніше читайте у "Країні Здоров'я".
Капуста та цитрусові - чудові антиракові продукти
Зелень і зелені овочі містять антиоксиданти (бета-каротин, лютеїн) і солі фолієвої кислоти. Причому чим темніше овочі, тим корисніше.
Цитрусові містять всі види з'єднань, що нейтралізують канцерогени.
Овочі сімейства хрестоцвітних (білокачанна, листова, брюссельська і цвітна капуста, брокколі, ріпа, гірчиця) містять речовини, що регулюють роботу генів, які відповідають за нейтралізацію канцерогенів.
Візьміть на замітку! Вчені медичного факультету Вашингтонського університету з'ясували, що у жінок, які регулярно займалися фізичними вправами у віці від 12 до 35 років, на 23% нижче ризик виникнення раку грудей перед клімаксом. \
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?