Наші бабусі і мами знали багато народних рецептів, які кочували по знайомим з однією затертого до дірок зошити із записами в іншу. Найкращі, випробувані на собі, приживалися.
У народі цей рецепт називали «7 склянок» - за кількістю інгредієнтів і заходи ваг. Для приготування ліків вам знадобляться: сік, мед і вино. Кожного продукту - по 200 грамів, можете відміряти звичайною склянкою.
Інгредієнти корисного напою:
- вино «Кагор»;
- сік моркви;
- сік редьки;
- сік лимона;
- сік буряка;
- сік часнику (приблизно 15 середніх зубчиків);
- натуральний мед.
Спочатку приготуйте сік. Він готується з моркви, червоного буряка, редьки, лимона, часнику. Овочі натерти на дрібній тертці, отриману масу віджати. Якщо є можливість, скористайтеся соковижималкою. Потім в суміш вичавити сік лимона, через прес - часник. Все змішайте з вином і медом дерев'яною ложкою. Зберігати напій потрібно в холодильнику.
Приймайте по одній столовій ложці хвилин за 20-30 до прийому їжі, три рази в день. Вистачає його приблизно на 1,5 місяці. Після зробіть перерву 2-3 місяці і повторіть лікування.
Така суміш чистить кров і судини, виводить з організму шкідливі речовини, солі, шлаки, токсини, омолоджує організм, покращує загальний стан. Уже в перший тиждень після прийому цього цілющого напою, поліпшуються показники крові, підвищується гемоглобін, проходять головні болі, нормалізується тиск.
Якщо з якоїсь причини вам не до вподоби алкоголь, (хоча ліки абсолютно нешкідливі і для дітей), спробуйте журавлинний сік. Він також ефективно очищує кров. Готується за тим же принципом. Приймають його по сто грамів тричі на день перед їжею, протягом трьох тижнів.
Почистити кров можна і морквяним соком. Вживайте його по 100 мл тричі на день до їжі, але не більше 10 днів. Сік з моркви повинен бути обов'язково свіжовичавленим.