Цей морепродукт популярний у країнах Південно-Східної Азії,
Шкідливий продукт
Фармацевт Хуссейн Абде порадив не їсти солону рибу, оскільки вона провокує онкологію.
"Такий морепродукт популярний у країнах Південно-Східної Азії, де його часто використовують як доповнення до інших страв або рису. Як і хот-доги, перероблене м’ясо та салямі, його відносять до канцерогенів першої категорії", – пояснив фахівець.
За словами Абде, соління риби для її консервування призводить до утворення побічних продуктів, що збільшують ймовірність ризику онкологічних захворювань. Експерт зазначив, що будь-яка солона, маринована та копчена їжа провокує розвиток раку шлунка та товстої кишки. Медик не рекомендує часто вживати таку їжу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?