Дослідники з Університету Рочестера виділили корисні властивості журавлини. Як виявилося, журавлинний сік не дозволяє бактеріям, що викликають карієс, "закріпитися" на поверхні зубів.
Раніше журавлина продемонструвала інші свої корисні властивості. У 2005 році Університет Вісконсіна виявили зв'язок між споживанням журавлини і поліпшенням роботи серця.
У 2004 році Університет Скрентона виявив, що журавлина збільшує кількість "хорошого" холестерину в крові людини.
У 2002 році Товариство інфекціоністів Америки повідомило, що журавлина здатна знищувати хвороботворні бактерії, що викликають запалення сечостатевої системи, які резистентні до антибіотиків.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей