Після 40 років кожній жінці варто звернути увагу на свій раціон. Про це розповіла дієтолог Олена Коготкова.
Харчування жінки після 40 років
За словами експерта перше, що слід зробити - звести до мінімуму споживання насичених жирів, які містяться в молочних продуктах, м'ясі, а також пальмовій і кокосовій олії. Це попередить збільшення рівня "поганого" холестерину. Фахівець також рекомендує віддати перевагу непереробленим, цільним продуктам.
Крім того, вона зазначила, що кожний прийом їжі повинен містити в своєму складі білки. Не менш важливі і вуглеводи, джерелом яких стають бобові та цільнозернові продукти, адже вони виступають помічниками в процесі потрапляння в мозок амінокислот.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?