Вживаючи алкоголь до своєї першої вагітності, жінка підвищує ризик виникнення злоякісних пухлин. Пояснюється це тим, що тканини грудей жінки? що народила, дуже чутливі до канцерогенів.
З кожним випитим напоєм ризик раку грудей підвищується на 13%. А кожній пляшці пива, келиху вина і чарці лікеру відповідало підвищення ризику доброякісних захворювань на 15%, дані Медичної школи Вашингтонського університету Mеddaily.
Що ще додає ризику захворіти на рак грудей? Вік: 50% всіх випадків раку виявляється у жінок у віці від 40 до 60 років. Фізичні травми грудей. Порушення функції печінки, щитовидної залози, яєчників.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Бобові для прикорму дітей
Чому не можна проколювати вуха дівчаткам до 14 років?