Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Аспірин та орегано допомагають скоротити ризик смерті від раку

17:20, 25 Бер 2016 · Категорія: Рак і пухлини · Переглядів 1998 · 

Страждаючі від раку кишечника хворі можуть знизити ризик смерті від цього зaхворювання за допомогою щоденного прийому аспірину.

metodi_lecheniya_lechenie_raka_v_kieve.jpg (23.3 Kb)



До такого висновку нещодавно дійшли британські дослідники, які протягом кількох років аналізували стан 4500 ракових пацієнтів на території Нідерландів. Цим хворим в якості альтернативи або на додаток до традиційних методик лікувaння прописувався аспірин. Всі випробовувані приймали дозування в 80 мг аспірину в день (мінімальна доза, яка прописується людям, що страждають від захворювань серцево-судинної системи). В результаті подібного роду терапії ризик смерті від раку кишечника, в середньому по контрольній групі знизився на 33%.

Але, незважаючи на очевидні плюси такої терапії, медики поки застерігають від того, щоб починати її застосовувати широкомасштабно вже зараз, так як необхідне проведення додаткових досліджень в даній області. Детальніше про лікувaння раку тонкого кишечника в Німеччині на http://bookimed.com/clinics/country=germany/illness=cancer-of-the-small-intestine/.

Разом з тим вже сьогодні існує безліч досліджень авторитетних вчених, в яких статистично доводиться користь аспірину, як можливого засобу зниження ймовірності розвитку раку, а також препарату, здатного ефективно загальмувати його розвиток. Прийом аспірину протягом трьох місяців після постановки діагнозу рак тонкого кишечника допомагає знизити ризик розвитку раку на 12%, в тому випадку якщо продовжити цей термін до 6 місяців, ця цифра збільшується до 23%, і відповідно при 9 місяцях, людина приблизно на 33% має менший шанс померти від своєї недуги.

Аспірин є вельми загадковим препаратом, оскільки переваги його застосування здоровими людьми, залишаються як і раніше неясними. Основна ж причина, по якій аспірин досі широко не використовується при лікуванні онкологічних захворювань, полягає в тому, що його регулярне вживання може викликати неприємні побічні ефекти, і зокрема фатальну внутрішню кровотечу. Чим більша доза, тим більший ризик. Це, в кінцевому рахунку, виявляється каменем спотикання для вчених, який їм ніяк не вдається обійти.

Американські ж дослідники з Університету Лонг-Айленда вважають, що і відома пряність орегано, яку часто додають в піцу і пасту, має протиракові властивості.

Вчені провели тести з клітинами раку простати в лабораторних умовах.

Дослідники звернули увагу, що раніше публікувалися результати наукових робіт, в яких говорилося, що піца знижує ризик раку. Тоді такий ефект пов'язували з лікопіном, що дає червоний колір томатів, які додають в страву. Однак співробітники Університету Лонг-Айленда вважають, що вся справа в орегано. За ефективністю впливу на рак ця спеція прирівнюється до куркуми, вважають вчені.

Раніше повідомлялося, що орегано робить смажене м'ясо менш шкідливим.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:
 Додавання коментаря:
Ім'я:
Пароль: (якщо зареєстрований)
Email: (обов'язково!)

теги форматування

додати смайли
Підписатись на коментарі по e-mail
 

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

17:11
Вчені вигадали, як використовувати віруси в лікуванні раку
22:08
Вчені розповіли, яка група крові найбільш стійка до раку
23:53
Ознаки того, що раку у вас немає
7:47
Названо симптоми раку, які посилюються рано вранці
22:47
Як наявність бороди впливає на здоров’я, лікар ошелешив світ новиною
22:03
У Фінляндії придумали новий метод діагностики раку
7:22
Вчені: зелені овочі – кращий захист від раку
21:11
Види раку, які передаються у спадок
9:23
Винайдені вакцини проти раку нарешті показують ефективність
9:43
Онкологи назвали найбільш смертельні види раку
14:17
Газована вода, печиво та сосиски підвищують ризик раку кишечника
12:14
Фактори, які можуть впливати на ризик розвитку раку грудей
18:45
Медики назвали ягоду, яка захищає від раку крові
22:56
Три види продуктів, які захистять вас від раку передміхурової залози
11:46
Названо перші симптоми раку, помітні на шкірі
21:22
Вчені назвали 5 продуктів які запобіганють раку
21:30
Простий напій зупинить рак молочної залози
15:30
Смачна ягідка зупинить поширення ракових пухлин
8:30
Екзотична ягода захищає печінку та підтримує хворих на рак
0:20
Що їсти для здоров'я мозку, кісток та серця
1:20
Цілющий чай вбиває ракові клітини за дві доби
9:30
Гриби знижують вірогідність розвитку раку
21:30
Продукти, яких дуже боїться рак
19:30
Доступний овоч, який вбиває ракові клітини і знижує холестерин
17:30
Куріння сповільнює засвоєння йоду в організмі
0:20
Доступна їжа, котра захистить від раку і допоможе мозку
1:20
Топ-10 продуктів, котрі зупиняють онкологію
0:20
10 продуктів, які викликають рак
23:30
Капуста, котра запобігає раку, виразці та катаракті
9:30
Овоч, який може сповільнити розвиток раку
6:30
Небезпечна ягода для ракових клітин
15:30
Найкраща приправа для боротьби з раком
22:30
Названо продукт, який вирощує ракові клітини
13:30
Дешеві ліки, які знищують рак мозку
17:30
Олія, яка часто викликає рак
7:30
Консервований овоч лікує безпліддя та запобігає раку
0:20
Як готувати м'ясо, щоб уникнути раку
12:30
Продукти, які найефективніше вбивають ракові клітини
15:30
Чому і як розвивається рак ока
1:20
5 симптомів, котрі вказують на рак у жінок
Здоров'я в соцмережах: