Молочні продукти - профілактика раку матки
21:40, 04 Жов 2013 · Категорія: Рак і пухлини, Новини · Переглядів 2281 ·
Молочні продукти зупиняють розвиток раку матки.
Молочні продукти корисні для жінок
Вчені зі Сполучених Штатів Америки провели дослідження, в якому взяло участь 59 000 жінок. Протягом 10 років експерти стежили за тим, що їдять учасниці експерименту. До кінця дослідження померло тільки 6 000 жінок.
У результаті лікарі повідомили, що жінки, які вживали велику кількість молочних продуктів, скоротили ризик виникнення міоми матки. Ризик виникнення фіброзної пухлини зменшилася на 30%. Ці жінки в день пили по 4 і більше порцій молочних продуктів. Крім того, ризик виникнення раку скорочує вживання кальцію і фосфору.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: