У складі квасу є багато корисних речовин, які сприяють хорошому функціонуванню систем організму.
Користь квасу
Квас містить вітаміни B1, B2, E, PP, а також нікотинову кислоту чи ніацин. Ці корисні речовини необхідні підтримки здоров'я серця і нервової системи, запобігання ламкості судин.
Йдеться про квас домашнього виготовлення, для якого використовуються суто натуральні інгредієнти. Промисловий квас корисним назвати не можна через надто велику кількість доданого цукру, а також через присутність штучних компонентів, таких як барвники, ароматизатори або смакові добавки
Хто не повинен пити квас промислового виробництва?
- люди з цукровим діабетом; - люди з хворобами органів шлунково-кишкового тракту; - гіпертоніки; - люди з порушеннями у стані печінки; - люди із зайвою вагою.
У квасі як продукті бродіння міститься алкоголь (трохи більше одного відсотка), і тому після його вживання не можна сідати за кермо.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
10 геніальних цитат про здоров'я і виховання дітей