Якщо хочете підсилити свою імунну систему, то варто звернути увагу на ці продукти.
перці
1. Ківі і чорниця – багаті на вітамін С, підвищують опірність до хвороб і мають антиоксидантну дію.
2. Яйця є високоякісним джерелом білка і містять усі вісім незамінних амінокислот, які можуть синтезуватися організмом. У той же час вони є важливим джерелом вітамінів-антиоксидантів (А та D) та мінералів (залізо, селен, цинк).
3. Червоне м'ясо – багате джерело білка та мінералів (залізо, цинк, хром, селен), які необхідні імунній системі для ефективного функціонування. У період одужання від хвороби це допомагає відновити організм.
4. Перці, незалежно від кольору, і морква містять велику кількість бета-каротину – фітонутрієнта з антиоксидантними властивостями, що захищає клітини від вільних радикалів. Провітамін А стимулює вироблення антитіл і підтримує цілісність шкіри та слизових оболонок.