Вони не приносить людині шкоди, на відміну від залізних варіантів.
дерев'яна ложка
Навіть якщо їжа готується за перевіреним рецептом і всі пропорції вже відомі на око, все одно в процесі приготування страву доводиться куштувати. Зазвичай для цього використовують металеву ложку, а тим часом це неправильно і, більше того, може зашкодити вашому здоров'ю. Щоб процес приготування не затьмарився обпаленими губами та язиком, використовуйте для зняття проби дерев'яну ложку.
Цей матеріал має погану теплопровідність, тому від киплячого супу такий столовий прилад не розжариться. У металу теплопровідність відмінна, і ложка стане обпалюючою за лічені секунди. Якщо дерев'яної ложки у вас немає, використовуйте прилад, виготовлений із пластику або силікону, але тільки не металевий!
Силіконові лопатки, до речі, можуть досить сильно бісити, оскільки силікон слизький, і їжа з нього постійно падає. Дерев'яна ложка істотно безпечніша за металеву, коли справа доходить до проби, але киплячий жирний суп все ж таки може вас обпекти. Тому керуйтеся здоровим глуздом, порахуйте повільно хоча б до п'яти і подуйте на ложку, перш ніж куштувати.
А які ложки у вас на кухні?
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Поради батькам, як навчити дитину захищати себе від булінгу
7 ознак, що дитина не висипається
Салат з крабовими паличками, сиром і помідорами
Класичний чізкейк з мандаринами: зможе приготувати кожен