Ліки від а до я  -   Хвороби  -  Калькулятор калорій  -   Магнітні бурі  -   Дієти  -  Очищення організму  -  Схуднення  -  Молочниця
Геморой  -  Лікування  -  Косметологія  -  Поради  -  Інсульт  -  Інфаркт  -  Діабет  -  Варикоз  - Вправи - Covid-19 


Вчені застерігають від вживання червоної риби, щоб уникнути онкозахворювань

23:29, 17 Сер 2013 · Категорія: Рак і пухлини · Переглядів 3377 · 

Група вчених з американського Ракового дослідного центру Фреда Хатчінсона стверджують, що жирні омега-3 кислоти провокують розвиток ракових пухлин.



До такого висновку вони прийшли після дослідження зразків крові 834 онкохворих і 1393 здорових людей. У результаті було встановлено взаємозв'язок між концентрацією в крові омега-3 кислоти і ризиком виникнення пухлини. Було виявлено, що люди приймають БАД з вмістом омега-3 знаходяться в групі ризику, у них на 71% частіше виявляють агресивні пухлини.

Доктор Алан Крістал відзначає, що дослідники поки не з'ясували, яким є механізм впливу омега-з кислот на клітини і чому підвищується ризик захворювання. Але припустив, що в організмі, під час переробки жирних кислот, утворюються сполуки, що пригнічують імунну систему.

Варто відзначити, що в науковому світі ці висновки були сприйняті неоднозначно. Раніше говорилося лише про багатосторонній користь омега-3. Тому, поки не надано неспростовні докази згубного впливу жирних кислот, не варто нехтувати червоною рибою.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:





Підписатись не коментуючи
E-mail:

Пропонуємо переглянути наше відео





Останні новини

0:20
Доступна їжа, котра захистить від раку і допоможе мозку
1:20
Топ-10 продуктів, котрі зупиняють онкологію
0:20
10 продуктів, які викликають рак
23:30
Капуста, котра запобігає раку, виразці та катаракті
9:30
Овоч, який може сповільнити розвиток раку
6:30
Небезпечна ягода для ракових клітин
15:30
Найкраща приправа для боротьби з раком
22:30
Названо продукт, який вирощує ракові клітини
13:30
Дешеві ліки, які знищують рак мозку
17:30
Олія, яка часто викликає рак
7:30
Консервований овоч лікує безпліддя та запобігає раку
0:20
Як готувати м'ясо, щоб уникнути раку
12:30
Продукти, які найефективніше вбивають ракові клітини
15:30
Чому і як розвивається рак ока
1:20
5 симптомів, котрі вказують на рак у жінок
17:30
Вітамін В17 нищить рак. У яких продуктах його шукати?
10:30
Вид м'яса, котрий найчастіше викликає рак
10:30
Овочевий сік, котрий вбиває ракові клітини
22:30
Квітковий чай, який захищає людину від раку
13:30
Вчені визначили продукти, які викликають злоякісні пухлини
0:20
Топ-4 продукти, котрі захищають від раку
15:30
4 продукти, які захищають людину від раку
8:30
Фрукт, якого боїться рак молочної залози
1:20
Лимон з содою допоможуть проти раку
12:30
Дезодоранти містять речовини, які викликають рак крові
23:30
Топ-5 спецій, яких дуже боїться рак
7:30
Що робити людині, котра щойно дізналася про рак у себе
13:30
Дешевий овоч, котрий зупиняє ракові клітини шкіри
12:30
Через скільки років після відмови від куріння організм повертається в норму
6:30
Показники в аналізі крові, котрі можуть вказувати на рак
21:30
Пальмова олія сприяє розвитку раку
23:30
Вчені назвали два головні фактори розвитку раку
17:30
Єдиний вітамін, який бореться проти раку
13:30
Приправа, котра допоможе боротися з раком простати
19:30
Названо алкогольний напій, який лікує рак
22:30
Фізична активність знижує ризик розвитку раку
17:30
Заняття, яке зменшує ризик раку молочної залози
19:30
Британські вчені вилікували рак завдяки генетиці
23:30
Дешева їжа, котра знищує майже всі ракові клітини в легенях
1:20
Сміх покращує стан онкохворих та виводить слиз з бронхів
Здоров'я в соцмережах: